Flere er undervejs: Nye lejeboliger går som varmt brød

På Sejvænget i Skrillinge holder Nissen Group og Gøttsch Ejendomme rejsegilde for de sidste 23 af de 75 nyopførte lejeboliger på Sejvænget. Alle, der har lyst til at kigge forbi, er velkomne. Foto: Colourbox

Flere er undervejs: Nye lejeboliger går som varmt brød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nissen Group opfører spritnye lejeboliger på Sejvænget i Skrillinge, og fredag er der rejsegilde for de senest opførte. Alle er inviteret, og der er pølser til dem, der er sultne.

Skrillinge: Fredag klokken 12 er der fest på Sejvænget i Skrillinge. For dem, der allerede bor der. For dem, der kommer til at bo der. For dem, der har bygget det, og for dem, der bare har lyst til at kigge forbi og få gratis frokost med.

Det er Nissen Group og Gøttsch Ejendomme, der inviterer til rejsegilde ved de nybyggede boliger. Flere af de 75 lejeboliger er allerede bygget færdige og lejet ud. Nu er de sidste 23 nået så langt, at det kræver et rejsegilde, og det er en fest for alle.

- Vi har inviteret dem, der allerede bor der, som en slags kompensation for, at de bor på en byggeplads. Vi har inviteret de kommende lejere og alle andre, der har lyst. Slagteren på Odensevej kommer med en pølsevogn, og jeg har advaret dem om, at der kommer mange mennesker, siger Vibeke Ettrup Larsen, der er ejendomsadministrator i Nissen Group, der er ved at opføre ejendommene.

Populære lejeboliger

Det har været vældigt populært at leje de nyopførte boliger, og kun en enkelt af de 75 boliger på Sejvænget er ikke lejet ud. Derimod er der endnu flere lejeboliger på vej på nabogrunden, der kommer til at hedde Tobisvænget. Her er der 64 boliger på vej, og de står klar i løbet af 2019.

- De 22 af dem er klar til foråret, og kun syv af dem er ikke reserveret. Og vi har ikke en gang annonceret det nogen steder, siger Vibeke Ettrup Larsen, der fortæller, at Nissen Group lige nu ikke har flere projekter i kikkerten i Middelfart, men at der sikkert kunne være grundlag for at opføre endnu flere lejeboliger som dem på Sejvænget og Tobisvænget.

Flere er undervejs: Nye lejeboliger går som varmt brød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce