Fire overlæger og en anæstesisygeplejerske fra OUH giver koncert på Ungdomshuset Walker i Middelfart

Middelfart: Støtteforeningen for Ungdomshuset Walker inviterer nu igen til støttekoncert i ungdomshusets lokaler på Falstersvej i Middelfart. Denne gang henvender bandet sig dog til en lidt mere moden årgang end sædvanligt. Støttekoncerten den 3. maj har nemlig bandet Rolling Bones på plakatten.

Ifølge støtteforeningen er aftenen derfor en oplagt mulighed for at komme ud og se, hvordan ens børn bruger weekenden eller bare for at få en god koncertoplevelse med et rockband, hvis repertoire spænder over halvtredsernes rock’n’roll og tressernes rock til firsermusik.

Bandet består af fire overlæger og en anæstesisygeplejerske fra OUH, og de fire deltidsmusikere har vakt jubel ved deres tidligere optrædener. Til OUH’s 100 års jubilæum var de næsten 5000 deltagere ikke til at få væk fra dansegulvet efter Rolling Bones’ koncert.

Dørene åbner klokken 19.45 og Rolling Bones går på scenen klokken 21.00. Inden da kan du opleve det lokale Walker-band, Michael Moldt Band, som spiller klokken 20.00. Billetter til koncerten koster 100 kroner i forsalg og 130 kroner i døren.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.