Fire anholdt: Skoleforstander jagtede tyve

Politi
Foto: Michael Bager

Fire anholdt: Skoleforstander jagtede tyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag aften jagtede skolens forstander tyve, da der var indbrud på Nørre Åby Efterskole.

Nørre Aaby: Efterskoleforstander Kåre Bauer Hansen var onsdag aften på vej ud for at låse af i en bygning, da han ser to mænd komme løbende ud fra buskadset på Nørre Åby Efterskole.

- I starten troede jeg bare, det var nogen, der var ude på fis og ballade, så jeg forsøgte at få fat i dem for at sige, de skulle smutte hjem. Det gik først op for mig, det var indbrudstyve, da jeg så en af dem løb med noget under trøjen. Der stoppede jeg med at jagte dem og løb tilbage for at sikre, at alle var okay, siger Kåre Bauer Hansen.

På vejen tilbage til skolen ringede forstanderen til politiet, der kom kort efter.

Indbruddet fandt sted 21.12, og blot otte minutter senere stoppede politiet ud fra forstanderens signalemanet en af de mistænkte gerningsmænd på Søndergade i Nørre Åby.

- Han blev sigtet for indbrud, og efterfølgende kom der flere politibiler til byen, siger Jørn Fischer, Fyns Politi i Middelfart.

21.45 stoppede politiet en Fiat Punto på Østergade. Her fandt de den først anholdtes jakke, og de tre personer i bilen blev ligeledes anholdt og sigtet.

Afhørt i Odense

Drengene, der er af anden etnisk oprindelse end danske og 16, 20, 18 og 20 år gamle, blev kørt til politistationen i Odense og afhørt.

Den ene af gerningsmændene havde en computer fra efterskolen på sig, da politiet pågreb ham. Den sidste af drengene forlod afhøringslokalet klokken 2.50.

- Det er dejligt, at det endte lykkeligt. Jeg var lige ude at løbe lidt, men heldigvis er det her ikke noget, vi oplever ofte. Det er ret frækt, siger Kåre Bauer Hansen.

Fire anholdt: Skoleforstander jagtede tyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce