Panorama Biografen viser dokumentarfilmen "Et hjem i verden" med debat bagefter

Der er lagt op til debat, når Panorama Biografen i samarbejde med Middelfart Bibliotek viser dokumentarfilmen "Et hjem i verden" mandag den 29. februar kl. 19.

Filmen er et intimt og sårbart portræt af en gruppe børns midlertidige hverdag på et asylcenter og giver et indblik i asylbørnenes forsøg på at balancere mellem en fortid fyldt med traumer og en nutid med danske børnesange og fodbold i skolegården. Det er bl.a. her, vi møder 10-årige tjetjenske Magomed, der ligesom alle andre flygtningebørn forsøger at finde ud af, hvordan man ved, at man hører til.

Efter filmen er der debat, som Henrik Larsen, lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Middelfart, har lovet at styre. Det skal blandt andet debatteres, hvad det vil sige at have - og ikke have - et sted, man kan kalde hjem.

Billetprisen til film- og debataftenen er 80 kroner.

  • Gimpel_Jesper

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.