Festival har fået ny formand


Festival har fået ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Paw Jacobsen står nu i spidsen for Rock Under Broen i Middelfart

Lidt betænkningstid og en snak med konen. Det var, hvad der skulle til, før Paw Jacobsen sagde ja tak til at blive ny formand for Rock Under Broen - endagsfestivalen i Middelfart, som altid holdes den anden lørdag i juni.

Paw Jacobsen er ikke ukendt med festivallivet. Han har tidligere været salgschef hos Albani og FestivalService, som leverer øl, vand og læskedrikke til utallige festivaler og byfester i hele kongeriget.

Samtidig er det en lokal mand, der skal føre Danmarks største en-dagsfestival videre.

- Jeg er middelfarter af hele sit hjerte, og synes vi bor i Danmarks bedste by. Vi har jo en fantastisk natur, en skøn by med en aktiv handel samtidig med vi ligger lige midt i Danmark. Men det bedste af det hele er alle de tiltag, der er hele året rundt, båret oppe af en masse ildsjæle. Jazzfestival og Visefestival er jo kendte over det ganske land, men udover det er der jo også masser af andre arrangementer rundt omkring i hele kommunen. Det er jo næsten som et stort ta´ selv bord. Derfor er jeg også ovenud taknemlig for, at jeg får muligheden for også at bidrage til den dejlige mangfoldighed via en indsats i Rock Under Broen, siger Paw Jacobsen i en pressemeddelse.

Den nye formand overtager formelt posten efter Claus Hansen den 1. oktober.

Festival har fået ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce