Kun syv måneder blev det til for Pioner Bar i Middelfart, der havde sidste åbningsdag nytårsaften og afløses af et nyt diskotek 6. februar

Middelfart: Det blev ikke den gode forretning, vestjyden Kristian Prisfeldt og hans folk drømte om, da de i maj 2015 rykkede ind med deres Pioner Bar i det tidligere Buddy Holly i Havnegade i Middelfart. Pioner Bars sidste fest i Middelfart foregik nytårsaften, og stedet er nu fortid i byen.

Kristian Prisfeldt driver i forvejen seks diskoteker i Vestjylland, Tønder og Skive. Han forklarer, at der er flere årsager til, at han trækker sig ud af Middelfart efter kun godt et halvt år.

- Vi fik en lidt uheldig start med en bestyrer, som ikke var den rette til opgaven. Geografisk ligger Middelfart også langt væk i forhold til vores øvrige aktiviteter. Og så lykkedes det ganske enkelt ikke at skabe den omsætning, vi havde forventet, siger Kristian Prisfeldt.

Hvor mange penge festen ved Lillebælt har kostet hans diskoteksselskab, vil han ikke ud med.

Alle har fået deres penge

- Vi har tabt den investering, vi lavede, da vi indrettede stedet efter Boddy Holly. Men udlejer og alle ansatte har fået deres penge, så vi forlader Middelfart på en ordentlig måde, siger Kristian Prisfeldt.

Men er det ikke hurtigt at give op efter syv måneder?

- Det kan du sige. Men de dygtige folk hænger ikke på træerne i denne branche. Og da vores anden bestyrer, Anders, valgte at sige op i november og vi ved, at januar og februar er stille måneder, var det bedre at stoppe end at satse endnu flere penge på måske at vende skuden, forklarer manden bag den nu forhenværende Pioner Bar ved Lillebælt.

Nye toner 6. februar

Diskoteksbygningen i Havnegade ejes af den lokale tømrermester og ejendomsudlejer Peter Hansen, der i snart 15 år har haft den lejet ud til den erfarne diskoteksmand Heinrich Schrøder i Vejle.

Heinrich Schrøder ønsker ikke at udtale sig om lukningen af Pioner Bar, men lover at være klart med et nyt gå-i-byen sted på adressen den 6. februar.

Hvad det mere konkret handler om, vil han ikke sige på nuværende tidspunkt.

- Jeg sender en pressemeddelelse ud sidst i denne uge eller først i næste uge. Og før da, har jeg ingen kommentarer, lyder det venligt men også kortfattet fra Heinrich Schrøder.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.