Galleriejer Kate Holmegaard har fredag fernisering på ny udstilling, ligesom hun byder på ølsmagning med forskellige smagsvarianter fra Indslev Bryggeri.

Strib: Kate Holmegaard, indehaver af Kunstnernes Hus i Vestergade 33 i Strib, har fredag den 2. februar fernisering på en ny udstilling, ligesom hun byder på ølsmagning med produkter fra det lokale Indslev Byggeri. Malerierne og værkerne i glas er af de tre kvindelige kunstnere Anette Walther, Lotte Skands og Kirsten Vedel.

Anette Walther udstiller både i Danmark, New York, Hamborg, Toronto og Firenze. Hun er facineret af Cuba, hvorfra billeder af vanilleblomster er er kær variant.

Lotte Skands startede som kunstner med fire år på Egtmon Højskole, og hun elsker farver, som det også fremgår af hendes mangeartede glaskunst.

Kirsten Vedel maler naturalistisk og mange børneportrætter og er efter lang tids alvorlig sygdom tilbage og maler både abstrakt og nu også rivebilleder af gammelt tapet.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.