10-årige Jacob fra Harndrup er blevet et hit på nettet med et billede, hvor han klæder sig ud som realitystjernen Linse Kessler.

Over 15.000 likes på Facebook har Jacob Stolborg fået for et billede, hvor han er klædt ud til fastelavn. Hvor andre hopper i diverse superheltekostumer, ninjakluns eller filmfigurer, har Jacob taget et lidt anderledes valg. Han har klædt sig ud som idolet - realitystjernen Linse Kessler.

Til Ekstra Bladet fortæller Jacobs mor, Mette Stolborg, at opmærksomheden er kommet bag på dem.

- Han synes det er mega fedt og mega sejt. Det havde vi på ingen måde forventet. Det er jo bare en fastelavnsudklædning, siger Mette Stolberg.

Fan med finaledrømme

Jacob Stolborg går til dagligt i 3. klasse og er kæmpe fan af den barmfagre tv-personlighed. Med udklædningen håber han, sammen med sin mor, på at vinde en udklædningskonkurrence søndag.

- Det er sådan set det, vi lavede udklædningen til. Nu skal han vinde i år, siger Mette Stolborg til Ekstra Bladet.

I håbet om at Linse Kessler ville kommentere billedet lagde Mette Stolborg billedet op på Familien fra Bryggen-stjernens Facebook-væg, og det var slet ikke meningen, det skulle være offentligt, men det blev det, og det har vakt stor begejstring blandt folk.

Flere kommenterer, at det er sejt, at han klæder sig ud som en kvindelig figur og i skrivende stund har billedet over 15.000 likes.

Min søn har valgt at klæde sig ud som dig til fastelavn 󾌴

Posted by Mette Zortina Stolborg on Thursday, February 4, 2016