Borgmester Steen Dahlstrøm (S) indvier ny politibutik på Mandal Alle 23. spril.

Middelfart: Debatten var højlydt, da beslutningen om at forvandle Middelfart Politistation til en såkaldt politibutik med dertil hørende mindre bemandning blev effektueret af Fyns Politi.

Indtil nu har der ingen faste åbningstider været i politibutikken, der flytter fra Brovejen til Mandal Alle, hvor Middelfart Brandvæsen i forvejen holder til. Men nu er Fyns Politi kommet frem til, at der i en forsøgsordning kørende frem til august, skal være fast åbningstider i de fynske politikbutikker.

Nærmere bestemt to timer hver måned - og i Middelfart første gang søndag 23. april, hvor borgmester Steen Dahlstrøm (S) vil stå for den egentlige indvielse.

I en pressemeddelelse siger politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen:

- Fyns Politi er nu godt igennem reorganiseringen. Der er etableret politibutikker i alle de fynske kommuner - undtagen i Odense, Vollsmose og Svendborg. Til en begyndelse besøger patruljerne nu politibutikkerne en gang i hvert vagtskifte - ugen rundt og hele døgnet. Med mindre der er andre akutte opgaver, kommer politiet således forbi i alle kommuner i samtlige skift. Også andre enheder som færdsel, hundeafdelingen, forebyggelse og efterforskning bruger nu så småt lokationerne rundt omkring på øen, når der er opgaver, der skal løses lokalt - eller vejen kommer forbi. Men hidtil har vi ikke kunnet frigøre ressourcer til at have åben dør for borgerne i de otte kommuner - uden forudgående aftale. Det har vi nu fundet en model for at imødekomme.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Politibutik: Åbning af narreværk

Politibutik: Åbning af narreværk

Borgmester om politi-kritik: Min opgave at sikre god dialog

Borgmester om politi-kritik: Min opgave at sikre god dialog

5
Politibutik indviet med stilhed

Politibutik indviet med stilhed