Danseensemble fra Kolding overtog pludselig torvet foran Kvickly lørdag formiddag.

Middelfart: De handlende i Middelfart midtby fik sig en farverig overraskelse lørdag formiddag.

Klokken 10.15 indtog en stor gruppe musikanter og dansere nemlig torvet foran Kvickly og gav en danseforestilling, som fik de fleste til at stoppe op på deres vej ind og ud af supermarkedet.

Den udtryksfulde danseforestilling, der var arrangeret af Kunstmuseet Trapholt i forbindelse med åbningen af en ny Nick Cave-udstilling, var ikke blevet annonceret på forhånd.

At dømme interessen fra publikum var det dog en overraskelse af de mere positive.

- Det er da virkeligt noget, der kan få én til at vågne sådan en lørdag formiddag, lød reaktionen fra Andreas Roepstorff, kort efter at dansere og musikanter var kørt videre til det andet af tre stop på Fyn i dag.

Ifølge direktøren for Kunstmuseet Trapholt skal turen rundt i regionen, der i de næste weekender også tæller byer som Fredericia, Kolding, Vejle, Haderslev, Esbjerg og Sønderborg, gerne vække en nysgerrighed i forhold til de skulpturer af Nick Cave, som museet udstiller i den kommende tid.

- Men det handler også om, at Nick Cave ønskede sig, at hans skulpturer, som ligner danserne kostumer, kommer ud til folk og ikke kun kan opleves på museet, sagde Karen Grøn.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.