Farvel: Graver takker af efter 24 år

Jørn Rasmussen på kirkegården, som han har passet og plejet i 24 år. Snart siger han farvel og tak. Privatfoto

Farvel: Graver takker af efter 24 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næsten 50 på arbejdsmarkedet - nu venter et otium.

Gamborg: Efter næsten 50 år på arbejdsmarkedet er det ved at være tid til at takke af. Graver Jørn Rasmussen har de seneste 24 år haft sin daglige gang på Gamborg Kirkegård og om søndagen været at finde i kirken. En solid og engageret indsats, som rigtig mange har nydt godt af, fastslår menighedsrådet.

At være graver er blandt andet at klippe hække og rive gange, det er at pynte grave og gøre klar. Men det er også at møde de mange mennesker, der gennem år og dag kommer forbi på kirkegården. Pårørende, kirkegængere og turister - uanset, hvilket ærinde de har haft, så er de blevet mødt af Jørn Rasmussens hilsen og tid til at tale om, hvad der nu måtte være aktuelt, hedder det videre.

Jørn Rasmussen har sat en ære i at Gamborg Kirkegård var pænt holdt. Det har alle kunnet glæde os over gennem årene. Tiderne har også ændret sig på kirkegården. Så megen administration foregår i dag på computer. Det var en udfordring, da PC'en gjorde sit indtog på kontoret, men Jørn Rasmussen formåede at blive ven med teknologien, så både kirkegårdens informationer og megen kommunikation i dag foregår digitalt.

Jørn Rasmussen vil blive savnet - og en æra slutter. Menighedsrådet takker for godt samarbejde - og ønsker alt det bedste for Jørn Rasmussens otium.

Der holdes reception for Jørn Rasmussen fredag 2. marts klokken 13 i Gamborg Forsamlingshus. /EXP

Farvel: Graver takker af efter 24 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce