Farlig efterlyst mand anholdt i Middelfart

Fyns Politi anholdt fredag morgen den efterlyste Jon Bierfreund Breum ved en aktion i Middelfart.
Foto: Arkivfoto

Farlig efterlyst mand anholdt i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klokken 8.25 slog betjente fra Middelfart til og anholdt den 32-årige mand, som er mistænkt for drabsforsøg og overfald.

Det var en glad Thomas Anderskov fra Fyns Politi, som netop har kunnet fortælle, at den 32-årige Jon Bierfreund Breum er blevet anholdt.

Det skete klokken 8.25 i Middelfart midtby, og ifølge Thomas Anderskov foregik det roligt.

- Vi havde taget vores forholdsregler og sikret os, at ingen ville lide overlast, ligesom vi havde en hundevogn klar, hvis han skulle stikke af, fortæller Thomas Anderskov - uden at ville uddybe præcis, hvor mange betjente der var til stede.

- Vi er meget tilfredse og glade for, at folk igen kan færdes roligt i byen, siger han til Fyens.dk.

Det var en kombination af henvendelser fra folk og politiets kendskab til manden, som førte til anholdelsen.

Den 32-årige vil formentlige blive fremstillet i et grundlovsforhør senere i dag. Men Sydøstjyllands Politi, som står for efterforskningen af drabsforsøget på Fredericia Banegård, kan endnu ikke sige hvornår.

Politiet gik ud med en offentlig efterlysning af manden med navn og billede i går eftermiddag. Her betegnede man ham som "ekstremt farlig". Den 32-årige sættes ud over overfaldet på et kærestepar på Fredericia Bangeård mandag i forbindelse med et overfald i Middelfart onsdag aften. Her drog en mand hærgende gennem centrum, sparkede på biler og truede vidner for til sidst at vælte en tilfældig 24-årig mand omkuld på Brovejen, hvorefter han sparkede ham i maven og hoppede ham på hovedet.

Farlig efterlyst mand anholdt i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce