Familiefar fortsat fængslet for røveri


Familiefar fortsat fængslet for røveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: - Lad os ikke spilde mere tid. Jeg skal hjem og lave mad til min familie.

Sådan sluttede en 37-årig mand sin brandtale for løsladelse i retten i Middelfart i går. I lidt over to uger har han siddet varetægtsfængslet sigtet for røveriet mod DSB-kiosken torsdag aften den 11. november.

Men selv om den 37-årige erkender at have stjålet 4100 kroner, kunne retsassessor Claes Hersland ikke gøre andet end at forlænge den 37-årige familiefars varetægtsfængsling, indtil sagen skal for retten.

Anklagemyndigheden holder fast i, at manden tilegnede sig pengene ved at true kioskekspedienten med en kniv. Røverisigtelsen er kun blevet yderligere bestyrket af de seneste 14 dages efterforskning, meddelte anklageren, politifuldmægtig Flemming HøjLarsen. Den 37-årige nægter fortsat røveri. Han vil kun erkende tyveri.

Den 37-årige var stærkt påvirket af stoffer, da han trådte ind i DSB-kiosken den torsdag aften. Smertelindrende medicin mod en kronisk ryglidelse gjorde den 37-årige læreruddannede mand afhængig af stoffer.

Jeg har været dum

I arresten i Kolding har den 37-årige taget en såkaldt kold tyrker og hævdede i retten, at han nu er stoffri. Bortset fra den gigtmedicin han får mod smerterne.

Familiefaren forsøgte ihærdigt at appellere til rettens gode vilje.

- Jeg angrer, at jeg har været så selvmedicineret og dum. Jeg er ikke en, der normalt vil gå ud og røve en stakkels pige. Jeg skal hjem og lave mad til min familie. Jeg skal ikke sidde og være kreativ sammen med nogle idioter, der kun tænker på kriminalitet, sagde den 37-årige i retten.

Men brandtalen prellede af på retsassessor Claes Hers-land. For to uger siden stadfæstede Østre Landsret den første kendelse om varetægtsfængsling. Da der ikke var kommet nye beviser i sagen, kunne Hersland ikke sende en røverisigtet på fri fod. Den 37-årige skal sidde i Kolding Arrest frem til den 22. december medmindre sagen kommer for retten før. Kendelsen kærede den sigtede straks til Østre Landsret med henblik på løsladelse.

Familiefar fortsat fængslet for røveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce