Den 52-årige kvinde, der angiveligt stak sin mand i maven med en kniv for cirka en måned siden i Strib, er blevet løsladt og afventer den videre efterforskning, som politiet nu har bedt anklagemyndigheden se på.

Da en mand fra Strib måtte en tur på operationsbordet tilbage i februar, fordi hans kone angiveligt havde stukket ham i maven med en kniv, var meldingen, at hun blev sigtet og skulle sidde bag tremmer i cirka tre døgn, indtil man var blevet klogere på de nærmere omstændigheder i sagen.

Her en måned efter viser det sig, at den 52-årige hustru er løsladt - men hun er dog fortsat sigtet.

- Hun blev løsladt efter de tre dages opretholdelse af hendes anholdelse, og vi har sendt sagen til juridisk vurdering hos anklagemyndigheden, der skal vurdere, hvad der videre skal ske, forklarer vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi.

Han forklarer, at man har afhørt de forskellige parter, men kan ikke på nuværende tidspunkt vurdere, om man skal gå videre med sagen med henblik på at rejse tiltale, hvorfor den er lagt til juridisk vurdering. Men ellers vil han ikke oplyse nærmere herom - set bort fra, at han erkender, at sagen ikke er så åbenbar igen.

Det var natten til lørdag den 11. februar - omkring klokken ét - at politiet fik en melding om et knivstik i Strib. Man foretog en anholdelse af kvinden i parrets private hjem, mens manden blev kørt til Kolding Sygehus.

Hverken hun eller manden var på daværende tidspunkt til stor hjælp for opklaringen, da han ikke ville sige noget om hændelsen, og kvinden afgav tilsyneladende usammenhængende og skiftende forklaringer, fordi hun var påvirket af alkohol. Men politiet fandt både blodfyldt tøj og den kniv, der blev anvendt, i hjemmet.

Kvinden blev kort efter fremstillet i et grundlovsforhør for lukkede døre, hvor en dommer valgte at opretholde hendes anholdelse i tre gange 24 timer. Herefter blev hun løsladt.

  • Hansen_Anne_Vegeberg

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Middelfart, hvor jeg blandt andet dækker det politiske liv og kommunens udvikling - særlig på børn-, unge- og øvrige socialpolitiske områder.

Mere om emnet

Se alle
Mand stukket i maven: Fynsk kvinde går fri uden tiltale

Mand stukket i maven: Fynsk kvinde går fri uden tiltale

Varetægtsfængslet: Kvinde anholdt for at stikke sin mand i maven

Varetægtsfængslet: Kvinde anholdt for at stikke sin mand i maven

Knivstik sender fynbo på operationsbordet

Knivstik sender fynbo på operationsbordet