Ewii-bestyrelse: V-kritik af valg af Allan Buch

Allan Buch (billedet) er ikke en fornyelse af Ewiis bestyrelse, mener Venstre-kandidaten Alex Bruun. Arkivfoto: Kim Rune.

Ewii-bestyrelse: V-kritik af valg af Allan Buch

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alex Bruun, der sidder i repræsentantskabet i energikoncernen Ewii og er kandidat for Venstre til kommunalvalget, er bekymret over, at socialdemokraten Allan Buch skal afløse borgmester Steen Dahlstrøm (S) i Ewiis bestyrelse.

Nordvestfyn: Det er ikke alle, der synes godt om, at byrådsmedlem Allan Buch skal repræsentere Middelfart-kredsen i Ewiis bestyrelse som afløser for borgmester Steen Dahlstrøm (S), som trak sig som formand i sidste måned efter kritik.

Alex Bruun er et af de 10 repræsentantskabsmedlemmer fra Middelfart Kommune, der skulle vælge nyt  bestyrelsesmedlem, og han mener ikke, at Allan Buch er den bedste løsning.

Kritikeren, der stiller op for Venstre til det kommende kommunalvalg, accepterer det demokratiske valg, men han havde hellere set, at Ole Høyer, som også er kandidat for Venstre, havde fået bestyrelsesposten.

På sin Facebook-politikerside skriver Alex Bruun, at han er bekymret over, at Allan Buch skal afløse sig partikollega i bestyrelsen hos energikoncernen.

"Jeg har svært ved at se ham indtage en kritisk rolle overfor, hvad den afgående bestyrelsesformand end måtte have gjort og været vidende om", skriver Alex Bruun, der uddyber sin kritik over avisen.

Bedre med en udefra

-. Jeg synes, det er betænkeligt, at de er fra samme parti. Kan man forestille sig, at en partifælle går ud og kritiserer en anden, der i princippet er højere oppe i systemet end en selv, spørger Alex Bruun retorisk.

Men er der behov for, at den, der bliver valgt ind, skal kritisere Steen Dahlstrøm for den måde, han har kørt tingene på?

- Som udgangspunkt skal man have et kritisk kig på det. Der var kritik af direktøren, og jeg har svært ved at forestille mig, at bestyrelsesformanden ikke også har været vidende om store del af det som minimum. Men bestyrelsen har ikke udtalt sig, så der er i princippet er ikke nogen, der ved, hvad der er foregået. Det ville være sundt at have en udefra, der kan tage et uvildigt kig på det, siger Alex Bruun og mener, at Ole Høyer ville være den rette mand til det.  

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Allan Buch til kritikken.

Ewii-bestyrelse: V-kritik af valg af Allan Buch

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce