Firbenet avisbud henter ugeavisen Melfar Posten hver uge

Hver uge kommer et glad, lille og firbenet avisbud forbi Melfar Posten i Havnegade.

Hans navn er Amigo, og det er en del af hans faste rutine at hente sin avis sammen med ejer Britta Møller.

- Siden han var et år, har vi hentet Melfar Posten. Vi prøvede første gang, og det var ikke noget, han skulle øve. Det ville han bare gerne. Nu er han fem et halvt år, og han er et stabilt avisbud, fortæller Britta Møller.

De to går hver uge ned efter avisen - enten onsdag eller torsdag.

- Jeg får den ikke derhjemme, for jeg har et "Nej tak til aviser og reklamer"-mærke på min dør. Men Melfar Posten er den eneste avis, jeg vil læse. Når vi kommer hjem, får jeg først avisen, når vi når ind i køkkenet, og vi kan bytte med en godbid. Han henter også brevene, der kommer ind ad brevsprækken - helt uden at bide dem i stykker, siger Britta Møller.

  • Madsen_Mia_Harm__(2015)_013

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Middelfart-redaktion. Her laver jeg primært historier til Melfar Posten men leverer også til Middelfartsiderne i vores dagblad en gang imellem. Jeg har været tilknyttet Fyens Stiftstidende, siden jeg i 2008 startede som praktikant. I 2010 blev jeg uddannet fra Syddansk Universitet, og før jeg kom tilbage til Fyn, har jeg haft job på en lokalavis i Københavnsområdet, har undervist i mediefag på HHX samt har haft freelanceopgaver af forskellig karakter. Jeg bor i Middelfart Kommune med min familie.