Et løb, der ikke må dø


Et løb, der ikke må dø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afgørelsen om, hvorvidt der kan blive en gentagelse af motionsløbet Lillebælt Halvmarathon, trækker efterhånden ud i en grad, så man næsten må kalde det en maraton i sig selv.

Og desværre synes selve løbet at have ramt muren i form af hensynet til motorvejens farende svende.

Vejdirektoratet vil simpelthen ikke tillade, at løberne spærrer den nye Lillebæltsbro - og tilsyneladende er de ikke lydhøre for at benytte sig af de erfaringer, som årets arrangement kastede af sig.

Det er ærgerligt og en lille smule overraskende, når man tænker på, hvor stor en succes afviklingen af selve løbet blev - dér i begyndelsen af maj.

Bilkøer eller ej.

Men løbet, idéen, initiativet må altså ikke dø.

For selv om der bare i Middelfart Kommune allerede findes fine motionsløb som Kongebroløbet, Stjerneløbet og Ejby Natløb, så viste Lillebælt Halvmarathon, at der var potentiale til noget større end glæden ved at gennemføre 21,1 kilometer.

Overalt i kommunen kunne man i månederne op til løbet se motionister i hobetal, og man kan godt bilde sig ind, at de to ting har en sammenhæng.

Overalt i kommunen kunne man både op til og efter løbet møde mennesker, som talte om begivenheden, som havde en holdning til den.

Med andre ord: I en ny, stor kommune blev løbet en af de første fælles projekter.

Dagen efter løbet blev der talt om, at helt op til 10.000 skal have lov til at være med, og borgmester Steen Dahlstrøm kæmper naturligvis videre for tilladelsen til at benytte den nye bro en gang til.

Men lader det sig ikke gøre, så må opfordringen lyde på en plan B.

En revideret rute, der måske kun krydser den gamle bro, men som stadig kan præsentere kommunen og et flot set-up bag løbet.

Det vil måske ikke lokke 10.000 løbere til, men så må arrangementet justeres lidt ned, for kan man få 3000 eller 4000 løbere til at træne sig op til de 21,1 kilometer, så er det vel også værd at tage med.

Og det vil bevare begivenheden Lillebælt Halvmarathon som noget, man i Middelfart Kommune kan være fælles om.

Men selvfølgelig vil det være sjovest, hvis begge broer er med i løjerne.

Hav en fortsat god weekend.

Et løb, der ikke må dø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce