Et hot aftenudsalg i byen

Bymidten i Middelfart var ét stort menneskemylder, da der var aftenudsalg og musik i gaden torsdag aften. Og på en varm, varm dag var der behov for at fylde væskedepoterne.
Foto: Hans Østergaard

Et hot aftenudsalg i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På en steghed torsdag trak aftenudsalget i Middelfart masser af mennesker på gaden

MIDDELFART: Vanen tro trækker Middelfarts "by night"-udsalg masser af mennesker til byens handelsstrøg. Og uanset før- og nu-pris er det lutter varme tilbud, der venter i butikker denne torsdag aften.

Hele dagen har solen bagt fra en stort set skyfri himmel. Godt nok falder temperaturen en anelse hen under aften - når den måles med et almindeligt termometer. Men når hundredevis af godt gennemstegte mennesker samles på et beskedent areal, får den megen kropsvarme hurtigt det biologiske termometer til at gå i vejret.

På en almindelig torsdag virker Torvet i Middelfart ganske stort og rummeligt. Det samme gør gågaden og Østergade.

Men lige netop denne torsdag virker de meget små, nærmest alt for små. For de er stopfyldt af mennesker.

Mens solstrålerne stråler og svirrefluerne svirrer, myldrer menneskemylderet frem og tilbage og på kryds og tværs på hele strækningen mellem Torvet og trafikafspærringen oppe ved Kappelsbjergvej.

Hele vejen er der musik og gøgl i gadebilledet. Butikkerne er ude på vejen med særlige arrangementer, konkurrencer og demonstrationer.

Sydamerikanske indianere spiller fløjtemusik, ved Kvickly optræder et ungdomskor fra Letland, og på Torvet er der koncert med Blue Squares og Birthe Kjær. Og der er duftende grillmad, svalende fadøl og kølende isvafler. Og masser af varer på tilbud.

Middelfarterne nyder det hele - musikken, maden, mylderet. Og de går hjem med fyldte maver og indkøbsposer.

Et hot aftenudsalg i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce