Et fyrtårn af norsk humor

Som optakt til foredraget med Maren Uthaug holdes der Åben Læsecafé onsdag den 28. februar kl. 11-12 på KulturØen. Privatfoto.

Et fyrtårn af norsk humor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Norskfødte Maren Uthaug kommer til Kulturøen og fortæller om sin prisnominerede roman "Hvor der er fugle". Historien bygger blandt andet på et fascinerende fyrtårn og en kvindeglad oldefar.

Middelfart: Mange kender sikkert Maren Uthaugs sjove tegneseriestribe "Ting jeg gjorde", som dagligt optræder i Politiken. Og efterhånden har Uthaug også slået sig fast som en populær forfatter af romaner, som er lige dele rystende og underholdende. Dette gælder ikke mindst hendes seneste roman "Hvor der er fugle".

Tirsdag 6. marts lægger hun vejen for Kulturøen for at fortælle om sit arbejde med bogen.

Inspiration fra familien

Maren Uthaug, der er født i Norge i 1972, er dykket ned i sin egen familiehistorie i sit arbejde med romanen. Blandt andet har hendes meget kvindeglade oldefar, som i sin tid modtog bøder for sin svaghed, da han simpelthen viste sig at være far til et hav af børn, været til stor inspiration for romanfiguren Fede. Og også den skønne Hannah, som Johan er forelsket i, er rundet af en person fra Maren Uthaugs egen familie.

Også fyrtårnet ud for den norske kyst ved byen Uthaug har med sin ensomme beliggenhed inspireret Maren Uthaug til at skrive "Hvor der er fugle". Men hvor meget og hvor lidt, der har rod i virkeligheden, kan folk først endeligt få svar på 6. marts.

Billetter koster 80 kroner./EXP

Et fyrtårn af norsk humor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce