Erhvervspark lukker: Opsagte lejere på vej i nye lokaler

Brødrene Michael og Jimmi Hansen forvandlede deres passion for traktortræk til maskinfabrikken Invitec, der nu forlader Gelsted Erhvervspark og flytter i nye lokaler på Industrivej i Ejby. Arkivfoto

Erhvervspark lukker: Opsagte lejere på vej i nye lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To af de fire lejere i den snart forhenværende Gelsted Erhvervspark har nu fundet en løsning på deres lokaleproblemer.

Gelsted: Ærgrelserne var store hos de fire lejere i Gelsted Erhvervspark, da de sidste år fik opsagt deres lejemål, fordi den nye ejer, møbelproducenten Carl Hansen & Søn, havde brug for pladsen. Spørger man i dag er humøret dog bedre, i hvert fald hos maskinfabrikken Invitec og Fjordhauges Tømrerforretning, der begge har fundet en løsning.

Invitec har investeret i en 5.000 kvadratmeter stor grund på Industrivej i Ejby, hvor der lige nu er ved at blive opført en 1.000 kvadratmeter stor produktionshal, administration og personalefaciliteter.

- Vi havde selvfølgelig gerne været foruden flytningen, men det er ikke værd at græde snot over, og nu ender vi med at få nogle bedre rammer, selv om det selvfølgelig også koster os nogle penge, forklarer Jimmy Hansen, der driver Invitec sammen med broderen Michael Hansen.

Fjordhauges Tømrerforretning bliver i lokalområdet. Indehaver Tommy Fjordhauge har solgt sin privatbolig på Tornhøjvej i Gelsted og købt en ejendom på Tårup Udlod, hvor der foruden beboelse også er plads til tømrerforretningen.

- Målet var at blive i området, og det var det tætteste vi kunne finde, men det er også fint, siger Tommy Fjordhauge, der sidste år mildest talt var træt af at være blevet opsagt men i dag roser Carl Hansen & Søn for den økonomiske hjælp, han har fået til flytningen.

Dan Fugt forhandler

Hos Dan Fugt er situationen uafklaret. Firmaet forhandler stadig med Carl Hansen & Søn om størrelsen af den økonomiske kompensation.

- Jeg havde en uopsigelig kontrakt, derfor skal udlejer betale mine flytteudgifter, når jeg bliver opsagt, sådan siger loven. Og lige nu forsøger vores advokater at nå frem til et beløb, siger indehaver Jens Pedersen, der flyttede Dan Fugt fra Odense til Gelsted Erhvervspark for halvandet år siden. Han skal være ude senest 1. september.

Det samme skal tømmerfirmaet DLH, der lige nu har otte mand på sit lager i Gelsted.

- Vi har kik på flere steder, og jeg forventer, vi har en løsning på plads inden for et par uger, siger direktør Dennis Albretsen.

Erhvervspark lukker: Opsagte lejere på vej i nye lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce