Fødselsdag

Middelfarts erhvervschef gennem de sidste 13 år, Niels Chr. Hammelev, fylder 50 år søndag den 21. maj.

Middelfart: Middelfarts erhvervschef gennem de sidste 13 år, Niels Chr. Hammelev, runder det skarpe hjørne og fylder 50 år søndag den 21. maj.

Niels Chr. Hammelev er født i Holstebro og blev i 1986 student fra Holstebro Gymnasium. Syv år senere afsluttede han uddannelsen som civiløkonom fra Handelshøjskolen i Århus.

Derefter blev det til et par år som erhvervschef i Egtved Kommune og senere et par år som udviklingschef i LEGO-koncernen, inden han i januar 2004 afløste Paul Milgaard som erhvervschef på Middelfart Erhvervscenter. 

Middelfart Erhvervsråd er med Niels Chr. Hammelev som chef vokset til 330 medlemsvirksomheder, og Middelfart blev i 2008 kåret til Årets Iværksætterby.

Søndagens fødselar kan desuden glæde sig over Middelfarts placering i top fem hos både Dansk Byggeri og Dansk Industri, når de måler danske kommuners erhvervsvenlighed.

Ivrig golfspiller

I fritiden er Middelfarts erhvervschef en ivrig golfspiller, han nyder desuden at rejse og timerne sammen med familien i sommerhuset på Mols.

Niels Chr. Hammelev er gift med souschef på Middelfart Erhvervscenter Tina Eisenhardt og far til fire børn, heraf tre bonusbørn.

Fødselsdagen markeres med åbent hus og reception på Middelfart Erhvervscenter, Mandal Allé 19, fredag den 19. maj klokken 13.30 - 16.00.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.