Der sker masser af aktiviteter i Nørre Aaby den 23. april, hvor der afholdes Kulturdag.

Nørre Aaby: "Spring 5580" er det dobbelttydige navn for Kulturdagen, der finder sted i Nørre Aaby søndag 23. april klokken 11-16.

For det kan nemlig læses som "forår i området 5580" eller som "at springe rundt i området 5580".

- Ønsket er at få folk fra byen og uden for byen til at vandre rundt i Nørre Aaby for at opleve kunst og kultur, skriver Annette Frydenlund og Janne Platz, der hver især ejer et galleri i stationsbyen, i en pressemeddelelse.

Bykort over dagens aktiviteter og de kulturelle seværdigheder kan ugen op til ses på Facebook, hentes i flere forretninger i Nørre Aaby og på selve dagen hos Galleri Frydenlund eller Galleri Platz.

Begge gallerier åbner nye udstillinger i anledningen af Kulturdagen. Desuden vil Sine Klejs Gren fra Holy Bean i Aarup klokken 11-12 servere kaffe og fortælle om kaffens historie.

Louise Skøtt og Birger Obling vil klokken 12-12.30 spille og synge tekster af Benny Andersen og Sebastian. I Galleri Frydenlund vil Palle Kjellberg på akustisk guitar endvidere spille et udvalg af egne sange, mens elever fra skoler i Nørre Aaby vil udstille i Tusindårslegeparken. pcb

Mere om emnet

Se alle
Ny tradition: Galleriejere arbejder for årlig kulturdag i Nørre Aaby

Ny tradition: Galleriejere arbejder for årlig kulturdag i Nørre Aaby

Janne præsenterer fransk kunst

Janne præsenterer fransk kunst

Kunsten at sælge kunst i Nørre Aaby

Kunsten at sælge kunst i Nørre Aaby