En lykkelig skilsmisse

Flemming Koch i snak med Lars Andresen.
Foto: Hans Østergaard

En lykkelig skilsmisse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kick The Kangaroo tog behørig afsked på "hjemmebane"

MIDDELFART: - Det er som at slutte et ægteskab med en lykkelig skilsmisse. Vi har haft en masse gode år sammen, men det var også tydeligt, at vi voksede fra hinanden. Og det er igen blevet klart i løbet af den seneste uge, hvor vi har pudset formen af til vores optræden ved Rock Under Broen. Vi har haft det utrolig sjovt og fået opdateret en masse ting, men vi er også enige om, at vi hver især har fået et nyt liv, fortæller Flemming Koch, trommeslager i Kick The Kangaroo, der spillede deres definitive afskedskoncert i går aftes på teltscenen.

Det er fem år siden, at Kick The Kangaroo sidst spillede sammen i deres originale besætning, det skete på Midtfyns Festivalen.

- Rock Under Broen kontaktede os og tilbød os et job på årets festival. Alle var i tvivl i starten, men så blev vi enige om, at det alligevel var en god mulighed for at sige farvel til vores fans på hjemmebane, fortæller Flemming Koch, der stadig bor i Middelfart, mens det andet lokale medlem, stribonitten Lars Andresen, er flyttet til København og har gang i en anden musikalsk karriere.

- Det er ikke så vildt som KTK, mere sådan noget singer-songwriter-noget, fortæller Kick The Kangaroos keyboardspiller, Lars Andresen.

Mens de andre i Kick The Kangaroo oplevede gårsdagens besøg under broen som en afskedskoncert, så så Lars Andresen det mere som en slags reunion.

- Det har været fedt med sådan en enkeltstående genforening, hvor vi har fået hilst på hinanden igen og genopfrisket de gamle jokes, fortæller Lars Andresen.

Kick The Kangaroo gik på klokken 19.40 og sluttede deres 40 minutter lange sæt med hittet "Bye bye Juliet".

En lykkelig skilsmisse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce