En grøn signatur

Borgmester Steen Dahlstrøm havde det store smil på, da han i går skrev under på Aalborg Commitments.
Foto: JOHN FREDY

En grøn signatur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmesteren skrev under på, at Middelfart vil være bæredygtig

MIDDELFART/ODENSE: Koncerthuset i Odense dannede rammen, da Middelfart Kommunes borgmester i går satte en forpligtende underskrift. Som den femte borgmester i landet underskrev han de såkaldte Aalborg Commitments, som kort fortalt forpligter kommunen til at sætte bæredygtighed på dagsordenen.

- For os betyder bæredygtig udvikling, at vores bestræbelser på at sikre et godt miljø, en sund økonomi og en høj livskvalitet spiller solidt sammen. Det skal derfor indtænkes i samtlige processer, lige fra idéerne bliver født, sagde Steen Dahlstrøm, som inviterede til at løfte de bæredygtige tanker i flok.

- Relevante borgere, foreninger, virksomheder og organisationer inddrages i beslutningsprocesserne - for eksempel i udarbejdelsen af kommunens politikker, sagde borgmesteren, der blandt andet fremhævede søndagens Naturens Dag som et eksempel på, at kommunen og private aktører spiller sammen.

I går skrev også Odense og Mariagerfjord kommuner under på Aalborg Commitments, der blev formuleret i 2004.

Over hele Europa har cirka 300 lokale myndigheder tilsluttet sig målene for en bæredygtig fremtid, som Middelfart nu også skal leve op til .

En grøn signatur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce