En cykeltur med bagtanke

Hvis der havde været cykelsti, hvor Sanne Westerboe Sørensen står, havde hun sikkert ikke gået med sin venstre arm i skinne i dag. Nu inviterer Indslev Lokaludvalg byrådspolitikerne på cykeltur med Bubbelvej og den maleriske purløgsmark som destination.
Foto: KIM RUNE

En cykeltur med bagtanke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaludvalg inviterer politikere på cykeltur til smuk purløgsmark og ulykkessted. Målet er at få en cykelsti.

BUBBEL: Sanne Westerboe Sørensens venstre arm bærer stadig tydeligt præg af, at hun blev kørt ned på Bubbelvej en mørk februarmorgen.

Bilisten, der ramte hende, efterlod hende i vejkanten. Lige siden uheldsdagen har den 24-årige seminariestuderende gået med sin venstre arm i skinne.

Nu skal hendes uheld være løftestang for lokalsamfundets ønske om en cykelsti langs Bubbelvej. Lørdag den 7. juni inviterer Indslev Lokaludvalg hele Middelfart Byråd på cykeltur i lokalområdet. Turen går til den smukt blomstrende purløgsmark ved Bubbelvej - lige der, Sanne Westerboe Sørensen blev kørt ned.

- Vi vil forene det fornøjelige og hyggelige med det alvorlige, siger Hans Berthel Jespersen, formand for Indslev Lokaludvalg.

Stadig armen i skinne

- Vi håber at få en cykelsti. Jeg tror, lodsejerne langs vejen er villige til at afgive jord til det, og det er nødvendigt med en cykelsti, hvis børnene skal cykle til skole, siger Hans Berthel Jespersen.

At Sanne Westerboes Sørensens uheld på Bubbelvej skal bruges i den sammenhæng, er helt i orden med offeret.

- Jeg synes, det er fint, hvis jeg kan være med til at sikre, at det, der skete for mig, ikke skal ske for andre, siger Sanne Sørensen, som håber snart at blive fri for at gå med skinnen.

- Måske får jeg den af på mandag. Ellers skal jeg opereres. Jeg har et meget kompliceret brud i 10 centimeter under skulderen, som ikke vil vokse rigtigt sammen, fortæller Sanne Sørensen.

Siden hun blev kørt ned, er hun næsten dagligt blevet kimet ned af journalister fra både aviser, tv og ugeblade. Hidtil har hun sagt nej til at stille op.

- Jeg kan ikke forstå, at det er så interessant. Men i denne sammenhæng, deltager jeg gerne, siger Sanne Sørensen.

Generne fra ulykken kan den studerende for alvor mærke i denne eksamenstid.

- Jeg har stærke smerter af og til. Og jeg har også døjet med migræne, efter jeg blev kørt ned. Det regner lægerne dog med tager af igen, fortæller Sanne Sørensen.

Politiet har for længst opgivet at finde den skyldige. Og det har hun det egentlig ok med.

- Jeg håber, han bliver straffet af sin egen samvittighed. Jeg har ikke noget behov for at vide, hvem der gjorde det, siger Sanne Sørensen.

En cykeltur med bagtanke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce