En blandet gårdhandel

Jette Laursen har svært ved at fokusere på en ting. Derfor sælger hun både hudplejeprodukter. strudsefjer, linedance-udstyr og fra i morgen udlejer hun også dvd-film. Derudover er papegøjen på skulderen en ud af mange fritidsinteresser. Foto Hans Østergaard

En blandet gårdhandel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På Østergård i Kustrup har de et meget bredt varesortiment, og i morgen bliver det endnu bredere, når de begynder at udleje dvd-film

KUSTRUP: Der er nok at blive fristet af, når man besøger Østergård på Kystvejen i Kustrup.

Strudsefjer i alle regnbuens farver, cowboyhatte og støvler til linedance-entusiaster og cremer og shampoo lavet af strudseolie.

Og som om det ikke var nok, så udvider de endnu engang sortimentet.

Jette og Michael Laursen, der ejer den velassorterede gård, har nemlig købt de dvd-film, som Boggården i Asperup før har lejet ud.

Så nu kan man leje de helt nye premierefilm samtidig med, at man køber en flaske creme lavet på strudseolie.

Jette Laursen er klar over, at sammensætningen af creme, fjer, film og cowboyhatte ikke er den mest oplagte. Men det hindrer hende ikke i at fylde hylderne med det brede udvalg.

- Jeg er handelsmand og har været det, siden jeg var lille.

- Og når man får idéen, kan man ligeså godt føre den ud i livet, siger hun, mens hun forsøger at få styr på alle filmene og chipsposerne, der skal være klar i morgen, når Østergård på Kystvejen får sin dvd-udlejningsdebut.

Zoo-tilstande

Spørger man Jette Laursen, om en dvd-udlejningsbutik på en mark langt uden for bygrænsen kan køre rundt, så bliver der trukket på skuldrene.

-Nu må vi se. Jeg er jo på gården alligevel.

- Så nu skal det have en chance, siger hun og smiler.

Det er ikke kun butikken og produktionen af strudseolieprodukterne, der tager Jette og Michael Laursens tid.

I baghaven hersker der noget nær zoo-tilstande.

Hestene hygger sig på marken.

Hønsene hakker i jorden.

100 zebrafinker skræpper i buret, mens to majestætiske papegøjer forsøger at gøre opmærksom på dem selv med deres skrigen.

Og som med udbuddet i butikken, så kan parret ikke sige nej til nye udfordringer. Så nu er udhuset fyldt med vandkar med små nyudklækkede karper.

- Det skulle prøves, konstaterer hun og fortsætter:

- Det er godt, vi har så meget plads, så der er plads til alle vores skøre idéer, griner Jette Laursen, mens hun hilser på papegøjen, der høfligt hilser igen.

En blandet gårdhandel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce