Middelfart: Eleverne på Middelfart Gymnasium og HFmelder sig nu også ind i kampen for at hjælpe flygtninge.

På tirsdag vil eleverne kunne aflevere deres brugte sko, bukser, jakker, trøjer, sportsudstyr, elektronik og anden underholdning.

Hele fjerde lektion bliver undervisningen derfor aflyst, så eleverne kan komme hen og aflevere, hvad de har fundet i gemmerne.

Det er elevrådet, der tager imod donationerne, der efterfølgende vil blive fragtet til det nyåbnede asylcenter i Faaborg. Sportsudstyret kommer til Børnecenter Tullebølle. I torsdags blev der udleveret poser, som donationerne skal transporteres i. (miam)

  • Madsen_Mia_Harm__(2015)_013

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Middelfart-redaktion. Her laver jeg primært historier til Melfar Posten men leverer også til Middelfartsiderne i vores dagblad en gang imellem. Jeg har været tilknyttet Fyens Stiftstidende, siden jeg i 2008 startede som praktikant. I 2010 blev jeg uddannet fra Syddansk Universitet, og før jeg kom tilbage til Fyn, har jeg haft job på en lokalavis i Københavnsområdet, har undervist i mediefag på HHX samt har haft freelanceopgaver af forskellig karakter. Jeg bor i Middelfart Kommune med min familie.