Elever med appetit på det gode ungdomsliv

Bålmad er kommet på skoleskemaet i Middelfart Produktionsskole. Pr-foto

Elever med appetit på det gode ungdomsliv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart Produktionsskole med i det landsdækkende projekt Madfællesskaberne.

Middelfart: Bålmad og bevægelse. Smagsoplevelser og streetfood. Kostråd og klatring. Middelfart Produktionsskole giver den lige nu gas. Skolens elever samarbejder med studerende i Ernæring og Sundhed fra Professionshøjskolen Metropol i København om at øge fællesskabet på skolens værksteder.

- Mange af vores elever kender ikke hinanden på tværs af værksteder. De foretrækker mindre grupper og nogle vælger for eksempel at springe frokosten over for at undgå kantinen med mennesker, de ikke kender. Det går ud over deres sundhed og trivsel. I dette projekt får eleverne et fagligt og socialt fællesskab med andre unge, og de bliver inviteret til at bryde grænser og begå sig i nye situationer. Det er et vigtigt led i at blive klar til en ungdomsuddannelse og stå på egne ben, siger produktionsskolens forstander Julie Krarup.

Forløbet på Middelfart Produktionsskole er en del af Madfællesskaberne - et landsdækkende projekt støttet af Nordea-fonden. Målet er at støtte det gode, unge liv - både ved at inspirere til sunde madvaner og ved at styrke de unges lyst til at engagere sig i fællesskaber.

I projektet har både hjerner, hjerter og hænder været i sving. Sammen har de unge bl.a. tilberedt bålmad, udforsket de fem grundsmage, drøftet de 10 kostråd og arbejdet med kommunikation og bevægelse. Projektet kulminerer med klatring og streetfood i Odense.

Projektet er støttet af Nordea-fonden, og deltagerne er unge fra produktionsskoler, højskoler, videregående uddannelser og ungdomsråd i hele Danmark. /EXP

Elever med appetit på det gode ungdomsliv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce