Elever amok i jul og rødt velour


Elever amok i jul og rødt velour

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: Eleverne i 3.y på Middelfart Gymnasium er gået helt amok med julepynten i år. Klassen ligner en klar vinder, men alt afhænger af, hvor meget kollegerne i de andre 2. og 3.g'er går til den i dag og i morgen.

Til indretning af miljøet er brugt adskillige meter rødt velour, 100 guld- og sølvkugler, en nattehimmel med guldstjerner, blinkende lys og to-tre krybbespil.

Noget af det er hentet i julekasserne hjemme, mens andet er nyindkøbt, og da det er sidste chance for 3.y for at gøre sig gældende i julepynte-konkurrencen på gymnasiet, bliver der formentlig holdt auktion over effekterne.

Det giver 1.g'erne en chance for at være ualmindelig godt forberedte til næste års dyst om det flotteste miljø.

Gennem flere år har Middelfart Gymnasium haft en tradition med, at eleverne i de ældste klasser må julepynte deres miljøer, hvor de holder til i frikvartererne.

Mandag formiddag er det helt tydeligt, at nogle klasser får meget travlt, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at være med i vinderopløbet.

Torsdag bliver anstrengelserne bedømt, inden det hele skal pilles ned igen. For med i bedømmelsen hører også graden af oprydning. Der trækkes mange point fra, hvis guld- og sølvkuglerne ligger og flyder, eller hvis der ligger grannåle på gulvet. Her er det så, at de ikke-pyntesyge klasser har chance for at score.

3.y skal nu nok få ryddet op, for de mange meter rød nervøst velour skal torsdag aften/nat sys om til nissekjoler. Fredag er der nemlig juleafslutning med bal bagefter. Kåringen af årets vinder i pyntning finder sted fredag. Præmien er en kasse vand.

Elever amok i jul og rødt velour

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce