El er nu for dyr på den gode måde

Ved indvielsen for halvandet år siden blev daværende fødevareminister Dan Jørgensen (th) vist rundt i Dyrenes Beskyttelses internat ved Ejby af leder Lene Frahm. Nu har internatet brug for at udvide.
Foto: Mads Hansen

El er nu for dyr på den gode måde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyreinternatet ved Ejby har behov for at udvide - nyt energikoncept skal skaffe penge

Kan elektricitet være for dyr? Kan naturgas? Selvfølgelig ja - men nu også i en positiv forstand.

For dyrene på Dyrenes Beskyttelses internat på Store Landevej ved Ejby kan fremover få udbytte af den energi, danske husstande konsumerer. Internatet var vært, da Sydfyns Elforsyning tirsdag lancerede et nyt koncept i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse.

Med det nye koncept Dyrenes Energi håber Sydfyns Elforsyning at kunne lokke kunder fra andre elselskaber ind i butikken - og Dyrenes Beskyttelse håber at få bedre råd til at hjælpe dyr, der er svigtet af deres mennesker. For hvert af produkterne el og naturgas vil det sydfynske el-selskab nemlig donere 10 kroner om måneden til Dyrenes Beskyttelse per kunde, der skifter til Dyrenes Energi.

Behov for at udvide

- Vi har kun været åbne i godt halvandet år, men i den tid har det tydeligt vist sig, at der er behov for et sted, der kan tage sig af svigtede dyr fra Fyn. Selvom vi er privilegeret med mange engagerede frivillige, så er der mange omkostninger ved at redde dyrene blandt andet til dyrlægebehandlinger, fortæller Lene Frahm, der er leder af Fyns internat, i en pressemeddelelse.

- Antallet af svigtede dyr gør også, at vi allerede nu har behov for at udvide, så vi leder med lys og lygte efter muligheder for at få finansieret køb af jord omkring internatet, så en udvidelse kan blive en realitet, fortsætter hun.

Dyrenes Beskyttelses internat ved Ejby fandt i 2015 nye hjem til 931 dyr.

Vindbaseret el

Dyrenes Energi er en følge af liberalseringen på el-markedet, der giver el-selskaberne mulighed for at hverve kunder i hele landet. Det er målrettet privatpersoner med et årligt forbrug op til 15.000 kWh el og 5000 m3 naturgas.

Sydfyns Elforsyning garanterer desuden, at det el, man køber gennem det nye koncept, er baseret på vindenergi og derfor medvirker til at reducere brugen af fossile brændsler.

- De færreste forbrugere vil opleve større besparelser ved at flytte energiselskab, så som energiselskab skal vi tilbyde noget ekstra for at være interessante, lyder det fra selskabets kunde- og markedschef Claus Holm Andersen.

El er nu for dyr på den gode måde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce