Ejby Rådhus: Byråd giver grønt lys til boliger

Det er endnu ikke helt på plads, hvordan de 42 boliger i Ejbys gamle rådhus helt præcist kommer til at se ud. Men det er sikkert, at den grønne kile, som går fra Ejby Torv, føres igennem det nye byggeri. Der vil også komme en sti, så man kan komme til og fra området til fods. Illustration: Boligkontoret Danmark

Ejby Rådhus: Byråd giver grønt lys til boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart Byråd har besluttet at godkende opførslen af nye boliger i Ejby.

Ejby: Boligforeningen Lillebælt står på spring, efter at byrådet nu har givet tilladelse til at opføre 42 spritnye familieboliger i det tidligere Ejby Rådhus.

Beslutningen er resultatet af en længere proces, som byrådet tog hul på i 2016, men som først bliver virkeliggjort efter sommerferien. For selvom byggeriet har været på tegnebrættet længe, kan boligforeningen først nu gå i dialog med arkitekter og entreprenører.

Formand for Boligforeningen Lillbælt Alex Gren glæder sig til den kommende proces:

- Nu har vi fået grønt lys til byggeriet, og så skal vi have det i udbud. Det sker inden for de kommende uger. Derefter udvælger vi fem forslag, som vi så arbejder videre med. Vinderen vælger vi i juni. Derfor ved vi hellere ikke endnu, hvordan boligerne konkret kommer til at se ud. Vi har fået et arkitektfirma til at lave nogle præsentationstegninger for at se, om byggeriet overhovedet kunne lade sig gøre, forklarer han.

Selv om boligernes udseende stadig er usikker, kan Alex Gren dog love, at byggeriet kommer til at hænge sammen med resten af byen.

- Den grønne kile, som går fra Ejby Torv, kommer til at gå igennem området. Der kommer en sti, som binder det hele sammen. Så meget ved vi i hvert fald, fortæller han.

Lokaludvalg glad

Også hos formand for Ejby Lokaludvalg Sidsel Kofoed er der tilfredshed at spore, for boligerne falder på et tørt sted.

- Vi mangler lejeboliger i Ejby, og rådhuset har jo stået tomt siden efteråret, så det er da absolut brugbart, at der kommer flere lejeboliger. Der tit folk, som efterspørger netop lejeboliger, så de vil sikkert lukket et hul, konkluderer hun og uddyber:

- Der er også mange private udlejere, og dem bliver der flere og flere af, så det er jo godt.

Når arkitekttegningerne er på plads, regner Boligforeningen Lillebælt at kunne gå i gang med byggeriet til august.

Ejby Rådhus: Byråd giver grønt lys til boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce