Fyns politi efterlyser en 55-årig psykisk syg somalier, som har været savnet siden mandag aften.

55-årige Mohamed Omar Isse, er ikke set siden, han mandag klokken 17.00 forlod botilbuddet "Guldregnen" i Middelfart. Han efterlyses nu af Fyns Politi.

Mohamed Omar Isse tager dagligt medicin mod flere psykiske lidelser. Han har ikke noget kendt netværk i Danmark, og personalet på botilbuddet frygter, at han kan have beruset sig, blevet desorienteret og er faret vild eller gjort skade på sig selv.

Mohamed Omar Isse beskrives som:

Mand, somalier, meget mørk i huden, 55 år, ca. 185 cm høj, almindelig til kraftig af bygning, kort sort hår, iført lysebrune skindstøvler, grøn halvlang jakke, rød sweatshirt og en rød/gul/orange hue. Trækker lidt på det ene ben.

Fyns Politi anmoder borgerne i Middelfart og omegn på at være opmærksomme på Mohamed Omar Isse og kontakte politiet på 114, hvis man ser ham eller har set ham i tidsrummet fra mandag kl. 1700 og fremefter.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.

Mere om emnet

Se alle
Efterlysning aflyst: 55-årig psykisk syg mand fundet

Efterlysning aflyst: 55-årig psykisk syg mand fundet