Efter stop i utide: Økonomichef får direktørjobbet i Middelfart Spildevand

Det bliver 40-årige Thomas Foged, der får den ledige stilling som direktør for Middelfart Spildevand. Arkivfoto

Efter stop i utide: Økonomichef får direktørjobbet i Middelfart Spildevand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40-årige Thomas Foged beholder den stilling som direktør for Middelfart Spildevand, som han har været konstitueret i, siden den tidligere direktør stoppede i utide. Middelfart Kommune må til gengæld på jagt efter en ny økonomichef.

Selvom Thomas Foged netop er blevet ansat som ny direktør for Middelfart Spildevand, kan han faktisk se frem til lidt mere rolige tider.

Siden den tidligere direktør for Middelfart Spildevand måtte stoppe i utide i slutningen af august, har Thomas Foged både skullet passe sit arbejde som økonomichef i Middelfart Kommune og været konstitueret direktør for spildevandsselskabet.

Men nu siger han altså farvel til stillingen som økonomichef, som han har haft i de seneste 10 år.

For kommunaldirektør Steen Vinderslev kommer ansættelsen i det kommunalt ejede spildevandsselskab ikke som den store overraskelse.

- Det kommer på ingen måde bag på mig, at han har præsteret så godt, så Middelfart Spildevand nu lægger permanent beslag på ham. Thomas har gjort et rigtig godt stykke arbejde i Middelfart Kommune, hvor han har spillet en central rolle i skabelsen af en stærk økonomi. Så det er et naturligt karriereskridt, og jeg er rigtig glad på Thomas Fogeds vegne, siger kommunaldirektør Steen Vinderslev, mens Thomas Foged beskriver sin beslutning som både nem og svær på én og samme tid:

- De seneste 14 år hos Middelfart Kommune har været en fantastisk rejse - både fagligt og personligt. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med flokken af dygtige og engagerede medarbejdere, der er i løn- og økonomiafdelingen - og i resten af organisationen. Så beslutningen om at søge videre har på én gang været lige til - og svær, siger Thomas Foged.

Thomas Foged starter i jobbet som spildevandsdirektør den 1. februar, men har aftalt at passe jobbet som økonomichef frem til den 31. marts, så kommunen har tid til at finde hans afløser.

Så han har stadig lidt ekstra travlt i en rum tid endnu.

Efter stop i utide: Økonomichef får direktørjobbet i Middelfart Spildevand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce