Køkkenchef og medejer Christian Jørgensen fremskynder sine rejseplaner og efterlader Hanne Christensen alene med Brasserie Svanen på Kulturøen.

Middelfart: Køkkenchef Christian Jørgensen har forladt Brasserie Svanen mindre end et år efter, han overtog halvdelen af anpartskapitalen og blev kompagnon med Hanne Christensen.

Hun åbnede brasseriet på Kulturøen i 2014 sammen med Martin Valeur Mogensen, og det var hans anparter, Christian Jørgensen overtog for 150.000 kroner i oktober sidste år.

Hanne Christensen fortæller, at det i længere tid har været planen, at Christian Jørgensen skulle trække sig ud den 1. januar 2018 for at realisere sine rejseplaner. At bruddet sker allerede nu, forklarer hun med personlige uoverensstemmelser, som hun ikke ønsker at komme nærmere ind på, men så ny er køkkenchefens exit, at det stadig er ham, der lægger stemme til spisestedets telefonsvarer.

- Det er selvfølgelig drønærgerligt, at det sker så pludseligt, men jeg er fuld af fortrøstning. For jeg har fået ansat to dygtige folk i stedet, nemlig køkkenchef Thomas Just Pedersen, der kommer fra Kolding Fjord, og Jakob Fenger fra Comwell Kolding som restaurantchef, fortæller Hanne Christensen, der nu står som eneejer af Brasserie Svanen.

Køkkenchefen vil rejse

Christian Jørgensen lagde torsdag klokken 15 et opslag op på sin Facebookside, hvor han forklarer, hvorfor han stopper:

"Jeg skal ud og rejse og helst gerne til USA eller Australien. Intet er helt planlagt endnu. Jeg har nydt tiden på brasseriet og synes, det var sjovt og lærerigt, men det har hele tiden været meningen, at jeg skulle videre på et tidspunkt.

Da jeg i sin tid købte mig ind, var det med henblik på, at jeg forlod forretningen, når vi følte, den kunne tåle det, og når den rigtige afløser bød sig. Det var en tid med meget kaos, og der var behov for, at jeg blev dengang, så det gjorde jeg. Det har jeg ikke fortrudt.

Nu er tiden dog kommet til, at jeg gerne vil videre, og jeg efterlader stafetten til en meget dygtig og kompetent køkkenchef, der hedder Thomas Just Pedersen. Han er en af mine gode venner, og jeg respekterer hans kogekunst, personlighed og erfaring rigtig meget."

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.

Mere om emnet

Se alle
Køkkenchef overtager halvdelen af Svanen

Køkkenchef overtager halvdelen af Svanen