Ebbe og Jon skal score i Båring


Ebbe og Jon skal score i Båring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BÅRING: D'herrer landsholdsspillere Ebbe Sand og Jon Dahl Tomasson har værsgo at score masser af mål, når Danmark møder Bulgarien ved fodbold-EM i Portugal på fredag. Det vil være intet mindre end et folkekrav i Båring - især blandt de folk, der tropper op til Båringmarkedet, mens kampen spilles.

Fodbolddysten, der begynder klokken 18, vises på storskærm i teltet. Og arrangørerne lover, at for hvert mål Danmark scorer, sænker de prisen på øl med en femmer.

- Jeg kan endnu ikke sige, om udgangsprisen bliver 20 eller 25 kroner for en øl. Det afhænger af, hvilken leverandøraftale vi indgår, og det ligger ikke helt fast endnu, oplyser Hans Jørgen Jørgensen, som er en af "markedskræfterne".

Med fire eller fem mål til Danmark bliver øllerne altså helt gratis. Og de skal helst scores så tidligt som muligt. Målrabatten på øl gælder nemlig kun, så længe kampen varer. Matematikkyndige optimister skal dog ikke regne med, at de kan få penge for at drikke øl, hvis Danmark scorer endnu flere mål. Prisreduktionen omfatter ikke negative tal og tæller kun, til øllerne er gratis.

Båringmarkedet skydes i gang allerede torsdag aften med banko i teltet på sportspladsen på Kærbyvej.

Fredag eftermiddag åbner markedet for alvor med kræmmerboder og tivoli, og aftenen står på countrymusik under teltdugen.

Lørdag er der fodboldturnering for børn, og Muddi, der har givet Salamidrengene fri, opfører et soloshow med tryllerier og sjov. Om aftenen er der stor fest i teltet, hvor menuen står på gammeldags oksesteg med tilbehør fra Nørre Aaby Hotel, og Røverbandet underholder hele aftenen. Der er kun plads til 150 deltagere, så det er nødvendigt at købe billet først. Billetsalget er forlænget til på onsdag, oplyser Hans Jørgen Jørgensen.

Søndag morgen byder arrangørerne på stort morgenbord med gratis rundstykker og kaffe til alle.

Om eftermiddagen går dansk-top solisten Richard Ragnwald på scenen to gange, klokken 13 og 15.

Markedspladsen lukker og slukker søndag klokken 16.

Ebbe og Jon skal score i Båring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce