E-sport

Et nyt tredages e-sportevent lanceres i Strib sidst i februar. Her kan computerspil-entusiaster dyste mod hinanden i døgndrift.

Strib: En ny begivenhed ser både dagens lys og nattens mørke i Strib Fritids- og Aktivitetscenter sidst i februar. Her vil Lillebælt Sport og Kultur fra fredag den 23. til søndag den 25. for første gang afvikle arrangementet Midlan, som er et såkaldt lanparty, hvor computerspil-interesserede kan dyste mod hinanden i døgndrift - eller så længe kræfterne rækker.

Midlan arrangeres i samarbejde med e-sport-eventet GTR24h - et verdensomspændende simuleret racerløb på internettet. Men det er ikke kun racerspil, der skal dyses i ved Midlan - også populære computerspil som Fifa, Counterstrike, World of Warships og mange flere står på skærmmenuen.

I tråd med tiden

- Det er en del af Lillebælt Sport og Kulturs opgave at skabe gode rammer for den etablerede idræt, men det er absolut også en vigtig opgave for os at facilitere e-sporten og andre sportsgrene, som er i tråd med tidens trends. Derfor er samarbejdet med GTR24h helt naturligt for os. GTR24h har stor erfaring med at udvikle og afvikle store e-sportevents, både nationalt og internationalt, og vi forventer os meget af samarbejdet, siger Frank Faxøe, direktør i Lillebælt Sport og Kultur.

Deltagerne ved Midlan skal selvfølgelig ikke spille computer uafbrudt alle tre dage. Billetten giver adgang til alle centrets faciliteter, så man kan tage en tur i svømmehallen, spille bold eller andet i en af hallerne, hvile ud i et særligt loungeområde eller bruge bade- og omklædningsfaciliteterne.

Du kan læse mere om Midlan på www.midlan.net. /EXP