Drop oliefyret og spar penge

Hvis du vil høre om fordelene ved at udskifte dit oliefyr, kan du med fordel troppe op i Vestfyns Kultur- & Idrætscenter i Nørre Aaby tirsdag den 6. februar. Her kan du også høre om muligheden for at være med i fælles indkøb af varmepumper. PR-foto

Drop oliefyret og spar penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nørre Aaby: Hvis det er et oliefyr, der sørger for at varme dine stuer i den kolde tid, bør du måske allerede nu overveje, om du skal udskifte det til en billigere og mere fremtidssikret opvarmningsform inden næste fyringssæson.

Sådan lyder opfordringen fra Middelfart Kommune, der inviterer til et informationsmøde i Vestfyns Kultur- & Idrætscenter i Nørre Aaby tirsdag den 6. februar kl. 17.

Fælles indkøb

Her vil eksperter fra Energistyrelsen fortælle om udskiftning af oliefyr og de fordele, det medfører. Bagefter vil repræsentanter fra Middelfart Kommune fortælle om fælles indkøb af varmepumper - med mulighed for at spare penge.

- Vi vil som kommune facilitere fælles indkøb af varmepumper for interesserede borgere. På den måde håber vi at få lidt flere med på vognen, samtidig med at vi sikrer, at de får den rigtige vejledning og det bedste tilbud ved at gå sammen om indkøbet, siger Morten Weiss-Pedersen (K), formand for Miljø- og Energiudvalget i Middelfart Kommune. /EXP

Drop oliefyret og spar penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce