Drop in og strik: Garniture har få hundrede garnnøgler tilbage

Lisbeth Blomstrøm har været overvældet over, hvor hurtigt det er gået med at få tømt hylderne i hendes garnbutik: - Vi har haft vildt travlt, og det var lige fra dag ét, hvor folk stod i kø i tre kvarter for at få lov til at betale og købe. Det var helt vildt, siger hun. Foto: Anne Vegeberg Hansen

Drop in og strik: Garniture har få hundrede garnnøgler tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På lørdag lukker en af Danmarks dejligste garnbutikker, men indtil da er det muligt at komme forbi med sit strikketøj og få de sidste gode råd, fortæller indehaver Lisbeth Blomstrøm.

Middelfart: Bevæger man sig i disse dage ind i butikken Garniture, som ligger i Østergade 6 i Middelfart, skulle man tro, at der havde været garntyve på spil. Foruden nogle få hundreder garnnøgler er hylderne således ryddet for varer takket være de mange strikkeglade kunder, som til fulde har udnyttet, at butikken de seneste uger har holdt ophørsudsalg.

Men selvom det er småt med udbuddet af garn i butikken, så er der som altid fortsat gode råd at få om sit strikketøj, hvis man har tid og lyst til at lægge vejen forbi de sidste dage, inden butikken lukker lørdag, den 24. februar.

- Vi har oprindeligt sagt til og med den 28. februar, men jeg tænker, at sidste dag nu bliver lørdag. Fordi der er virkelig tomt. Og så laver vi sådan en drop in-strikkecafé her resten af ugen, så man kan komme ind med sit strikketøj og hygge sig lidt. Vi har tid til at snakke og strikke med kunderne, så hvis de har nogle problemer, så er det nu, de skal komme, siger indehaver Lisbeth Blomstrøm og påpeger, at det jo altid har været en del af Garnitures dna at vejlede:

- Jeg tror, at det har været vores force, at vi ikke bare har solgt garn, men at kunden har kunnet komme ind og få hjælp. Og vi har jo haft vildt mange trofaste kunder (af den årsag, red.).

Ordentligt farvel

Forundringen har været stor hos mange, efter nyheden om at Garniture, som blev kåret til at være Danmarks dejligste garnbutik af ugebladet Hendes Verden i 2016, lukker. Især de første dage kom der reaktioner, som Lisbeth Blomstrøm ikke var forberedt på.

- En kunde helt fra Svendborg kom ind og græd og sagde, at det var helt forfærdeligt, at vi lukkede. Men jeg tager det som et skulderklap, siger Lisbeth Blomstrøm, som trods de mange positive og overvældende tilkendegivelser ikke fortryder beslutningen om at lukke - eller de hele otte uger hun satte af til ophørsudsalget.

- Jeg kan mærke, at det har været fint for mig at få afsluttet det ordentligt i stedet for blot at sætte en seddel på døren om, at nu har jeg lukket. For mig har det været en proces at få sagt ordentligt farvel til mine kunder og forklare, at det handler om, at jeg gerne vil noget andet, siger Garniture-indehaveren, der er begyndt på det to-årige kursusforløb "Strikdesign, håndværk og formidling" i København.

Drop in og strik: Garniture har få hundrede garnnøgler tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce