Drastisk nedgang: Musikforening efterlyser nye medlemmer

Spil'opperne spiller fortrinsvis på harmonika, men der er også plads til mange andre instrumenter. Billedet her stammer fra før foreningens medlemsmæssige tilbagegang i starten af 2017. Privatfoto

Drastisk nedgang: Musikforening efterlyser nye medlemmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikforeningen Spil'opperne fik en hård start på 2017 og savner stadig nye medlemmer, der har lyst til at spille med.

Middelfart. I snart 27 år har ældre musikanter haft mulighed for at spille sammen i Musikforeningen Spil'opperne i Middelfart.

I starten af 2017 oplevede foreningen dog et pludseligt dyk i antallet af medlemmer, da den tidligere orkesterleder blev syg og meldte fra sammen med en række andre medlemmer.

I januar faldt medlemstallet således fra 19 til 9 samtidigt med, at man manglede en orkesterleder. Siden er Peter Mathiasen blevet udnævnt til ny leder af orkestret, der øver én gang om ugen på Lillebæltskolen og fortrinsvis spiller for pensionistforeninger og på plejehjem.

- Medlemstallet har været ret stabilt i en årrække, men gik så lodret ned i den måned, hvor vores orkesterleder stoppede, siger formand Henry Hedemann, der peger på, at man nu er 12 medlemmer.

- Men vi vil gerne have nogle flere medlemmer til orkestret, siger han.

79-årig Henry Hedemann har selv været med i orkestret siden 2006 og haft stor glæde af det. Han startede allerede som helt ung med at spille harmonika, men lagde den på hylden igen, da han begyndte at arbejde som folkeskolelærer fra han var 20 år, til han blev pensioneret som 60-årig.

- Min kone og børn vidste, at jeg havde interesse for musikken, så jeg fik en harmonika i gave, da jeg blev 60 og så gik jeg i gang med at blive hjemmeundervist.

Siden meldte han sig ind hos Spil'opperne og her har han udfoldet sig lige siden.

Hvis man vil være en del af Spil'opperne skal man melde sig til orkesterleder Peter Mathiasen på telefon 24659014.

Drastisk nedgang: Musikforening efterlyser nye medlemmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce