Domhus-handel gået i vasken


Domhus-handel gået i vasken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torben Scheel trækker sig, fordi huset er mindre end lovet i udbudsmaterialet.

MIDDELFART: Hvis nogen ærgrer sig over, at de ikke fik budt på domhuset i Algade, så bliver der nu en ny mulighed for at få fingre i den fredede bygning. Handlen mellem statens ejendomsselskab Freja og Torben Scheel, der også ejer Borgmestergaarden i Algade, er netop gået i vasken, fordi huset er mindre end lovet i udbudsmaterialet.

Ifølge BBR-meddelelsen, som fulgte med salgsmaterialet, er det samlede areal på to gange 261 kvadratmeter. Men da Torben Scheel kort efter overtagelsen 1. april trak en frisk BBR, viste det sig, at bygningen kun omfatter 214 kvadratmeter i stueplan og på førstesalen, altså i alt 428 kvadratmeter.

Nej til nedslag i prisen

Der var dog ikke megen imødekommenhed hos Freja, da Torben Scheel efterfølgende bad om et nedslag i prisen.

- De mener, det er en del af salgsvilkårene, at der ikke kan gøres indsigelser mod fejl og mangler, når man køber statens ejendomme, fortæller Torben Scheel.

Han satte derfor sin advokat på sagen for at få handlen ophævet.

Hvorvidt Torben Scheel ønsker at overtage huset, når det igen bliver sat til salg, er uvist.

- Nu må vi se, hvordan Freja prissætter bygningen med de færre kvadratmeter, siger Torben Scheel.

Han driver i forvejen Borgmestergaarden som byferie. Og planen var at indrette hotelværelser i domhusets stueetage og møde- og selskabslokaler ovenpå.

Advokater interesseret

Advokatfirmaet Jensen-Dahm, Gorm Pedersen og Schroll Madsen i Gimbels Gyde var også interesseret i domhuset, da det blev sat til salg til 4,75 millioner kroner først på året. Men Torben Scheel bød mest i den efterfølgende overbudsrunde.

Ib Gorm Pedersen vil ikke afsløre, hvad advokatfirmaet var villige til at betale dengang. Men han er fortsat interesseret i bygningen, selv om den er skrumpet i størrelse.

- Sådan en bygning plejer at handles som beset, så jeg forstår ikke helt, at handlen er gået tilbage. Men vi ser frem til et nyt udspil fra Freja, siger Ib Gorm Pedersen, der vil benytte domhuset til advokatkontor.

Advokatfirmaets nuværende kontor i Gimbels Gyde skal rives ned om halvandet år. Hvis ikke advokatfirmaet kommer ind i domhuset, har det et tilbud om at leje sig ind i Middelfart Sparekasses nye domicil.

Domhus-handel gået i vasken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce