En ung mand er sigtet for uagtsomt manddrab, efter han den 20. september kolliderede frontalt med en modkørende bil på Store Landevej nær Indslev. Manden havde sprit i blodet, oplyser Fyns Politi.

En ung mand omkom og en anden ligger fortsat i koma efter to biler kørte frontalt sammen på den vestfynske landevej ved Gremmeløkke. Ulykken skete 20. september.

Nu viser det sig, at den unge mand, der førte en Volkswagen Golf med tre kammerater i, havde drukket. Han bliver nu sigtet for uagtsomt manddrab, skriver Fyens Stiftstidende torsdag.

- Promillen var over det tilladte. Det betyder, at han er sigtet for spritkørsel. Og han er også sigtet for uagtsomt manddrab, fortæller Jørn Fischer, efterforskningsleder ved Fyns Politi i Middelfart.

Han vil ikke ud med detaljerne omkring, hvordan den unge mand forholder sig til sigtelserne. Dog oplyser han, at de nærmere omstændigheder omkring ulykken ikke endnu ikke er klarlagt.

Ved ulykken mistede 19-årige Lasse Stenstrup Lauridsen livet. Føreren af bilen og en passager blev hårdt kvæstede, mens en fjerde slap med mindre kvæstelser. Kvinden, der førte den modkørende bil, blev også kvæstet.

  • Byline

    Af:

    Jeg er nyhedschef på Fyens.dk og Fyens Stiftstidende. Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og bor i Odense.

Mere om emnet

Se alle
2
Retten i dag: 19-årig mand tiltalt for trafikdrab på Vestfyn

Retten i dag: 19-årig mand tiltalt for trafikdrab på Vestfyn

14
19-årig dømt for trafikdrab på Vestfyn

19-årig dømt for trafikdrab på Vestfyn

1
Dødsulykke på Vestfyn: Ulykkesbilist kræves sendt bag tremmer

Dødsulykke på Vestfyn: Ulykkesbilist kræves sendt bag tremmer