Diskotek tvunget til at lukke


Diskotek tvunget til at lukke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SLUT: Woody Allan lukket - ejere har forgæves forsøgt at finde folk, der kan få lov at drive stedet
MIDDELFART:Den sidste drink er drukket for denne gang på det omblæste diskotek i Middelfarts midtby, Woody Allan.

Ejerne har taget konsekvensen af, at diskotekets midlertidige bevilling til at drive restauration udløber i dag. Bevillingsnævnet i Middelfart afslog tidligere på sommeren at forlænge bevillingen. Myndighederne mener ikke, at de ansvarlige for stedet har formået at drive stedet på en tilfredsstillede måde.

- Restaurationen har stået bag umådeholden udskænkning ved at tilbyde at fylde unge med meget sprut på kort tid. Det er i strid med beværterloven, lød en del af politimester Ebbe Steen Hansens begrundelse for afslaget, der mundede ud i, at ejerne fik sommeren til at afhænde diskoteket i.

Men det er altså ikke lykkedes, forklarer Jan Gade, den ene af de to unge mænd, der står bag anpartsselskabet, som driver Woody Allan.

- Vi har desværre ikke fundet en løsning. Så Woody Allan er lukket, indtil vi finder på noget. Forhåbentlig kommer der ikke til at gå mere end 14 dage, før de unge i Middelfart igen har et sted at gå i byen, siger Jan Gade.

Han oplyser, at målet enten er at finde en forpagter eller en køber, der har mod på at drive diskoteket i Østergade.

- Inden sommerferien brugte vi to-tre måneder på at forhandle med et par unge mænd fra Middelfart, som gerne ville forpagte stedet. Men det viste sig at være spild af tid. For da forpagtningsaftalen skulle underskrives, sprang de fra. Det viste sig, at de ikke havde en krone at skyde i det, siger en ærgerlig Jan Gade.

Han fortæller, at han og medejeren af Woody Allan er mest stemt for at sælge diskoteket.

- Med alt det bøvl, vi har oplevet med myndighederne i Middelfart, er vi mest indstillet på at sælge. Woody Allan er mest en hobby for os. Men vi havde da håbet på, at investeringen engang i fremtiden havde givet et godt afkast ved et salg, siger Jan Gade, der sammen med makkeren Lasse Pedersen ejer to centre for bilpleje i henholdsvis Fredericia og Haderslev.

Hvordan vil du råde en ny ejer til at få et bedre forhold til bevillingsnævnet?

- Først og fremmest vil jeg nok råde en ny til at få en bedre dialog med politiet. Og i den forpagtningsaftale, vi fik lavet, står, at markedsføringen ikke må rette sig direkte til unge under 18 år. Selv om jeg ikke mener, at vi har gjort det, har vi det med i kontrakten for at understrege, at diskoteket drives som en seriøs forretning, siger Jan Gade.

Han mener ikke, at Woody Allan drives stort anderledes end andre diskoteker i byen.

- Man undgår ikke, at der er fulde mennesker på et diskotek. Og når unge går i byen for at feste, vil det give noget larm i gaden, siger Jan Gade.

Han afviser, at Woody Allan har været mere impliceret i voldsepisoder end andre af byens diskoteker.

- Det er selvfølgelig uheldigt, at der har været de voldsepisoder i byen. Men som jeg ser det, har de ikke haft noget med Woody Allan at gøre. Vi kan jo ikke stå til ansvar for alt det, der sker i byens gader. Mig bekendt står det ikke på ryggen af folk, hvilket diskotek de kommer fra, siger han.

Diskotek tvunget til at lukke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce