Der var et beskedent fremmøde til stiftelsen af en ny deleforening i Middelfart men alligevel nok til, at de to initiativtagere kunne stå uden for bestyrelsen.

Middelfart: Der var lavet kaffe til 15 mennesker, så forventningerne var på forhånd ikke store til fremmødet til den stiftende generalforsamling for en ny deleforening i Middelfart.

De ni mennesker, der valgte at bruge onsdag aften i Østergades Forsamlingshus, formåede dog at få nedsat en bestyrelse, så foreningen kunne blive stiftet.

- Det er selvfølgelig ikke det mest sindsoprivende fremmøde, men vi havde heller ikke de store forventninger til den stiftende generalforsamling, som nogle gange godt kan være lidt tørre, siger Mikkel Dragmose-Hansen (SF), der sammen med byrådskollegaen Paw Nielsen (EL) havde taget initiativet til foreningen.

De havde dog på forhånd meldt ud, at de gerne lod andre om at styre foreningen. Og selvom der altså kun mødte ni mennesker op, lykkedes det at finde andre til bestyrelsen.

Ud af de ni fremmødte meldte syv sig ind i foreningen. Mikkel Dragmose-Hansen håber dog, at der er i de kommende måneder vil komme flere til.

- Vi har fået beskeder på Facebook og via mail fra flere, der var interesseret, men som har travlt her i julemåneden. Så mon ikke, der kommer flere medlemmer, når det hele bliver lidt mere konkret. Men man er også meget velkommen til at bidrage med idéer eller finansielt, selvom man ikke er medlem, siger han. 

 

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.