Debat: SF taler gerne erhvervsliv og indsatser


Debat: SF taler gerne erhvervsliv og indsatser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Mikkel Dragmose, borgmesterkandidat SF, 1. viceborgmester, Buggesgade 21, Middelfart
Billede
Middelfart. 

Lokaldebat: Traditionelt har SF ikke gjort sig som debatskaber på erhvervslivets område. Vi vil derfor gerne fremlægge visionerne for at styrke erhvervslivet på andre måder end de traditionelle (skat og afgift debat). Skabertrangen er stor blandt vores medborgere. Vores erhvervscenter vejleder og rådgiver dygtigt, men der har manglet et iværksættermiljø.

Netop i år er MAKE IT dog åbnet i ungdomshuset som et iværksættermiljø for unge. Det giver skaberkraft til skabertrangen, når lokaler og kompetencer sættes i spil. I SF vil vi dog gerne styrke indsatsen, så flere unge får skaberkraft til at gennemføre projekter, kulturelle arrangementer og gennemgår forretningsplaner med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar. Øget fokus på mentorordninger vil også være en af fremtidens veje, til at støtte nye iværksættere. Øget fokus på delemedarbejdere for mindre virksomheder kan være vejen frem til kvalificeret arbejdskraft for vores erhvervsliv. Det kræver selvfølgelig ordentlige arbejdsvilkår og et kommunalt fokus på, at "Match-making" kan finde sted.

SF bakker også gerne op om øget muligheder for et rummeligt arbejdsmarked igennem socialøkonomiske virksomheder, som tilgodeser en målgruppes styrker og tager hensyn til borgeres udviklingspotentiale. Netværk og kompetenceudvikling er afgørende samt at have erhvervscenteret og den lokale erhvervsfremme indsats i højsæde. Udvikling kræver dialog med erhvervsliv, borgerne med skabertrang og med netværk rundt omkring. Dog bør det sociale, teknologiske og bæredygtige være i fokus.

Debat: SF taler gerne erhvervsliv og indsatser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce