De sidste billeder i fotokonkurrencen

- Billedet er taget d. 8. januar 2018 først på aftenen lige efter solnedgang. Jeg stod på Fynssiden nord for broen, hvor der plejer at være Rock under Broen. Billedet er taget som langtidseksponering med omkring 100 sammensatte billeder, og det gør, at man kan se jordens rotation i forhold til stjernehimlen. Jeg har valgt dette billede, fordi jeg rigtig godt kan lide stjernernes bevægelse på billedet samt de smukke farver ?den blå time? giver. Jeg kommer fra Fredericia, og Den nye Lillebæltsbro er nok det objekt, som jeg har fotograferet allermest, siden jeg startede som hobbyfotograf for snart mange år siden, skriver Thomas Eriksen.

De sidste billeder i fotokonkurrencen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Disse billeder er de sidste i Melfar Postens konkurrencen om at tage det smukkeste billede af den Ny Lillebæltsbro. Vinderen skal findes gennem afstemning, og du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde.

Konkurrence: Så løb fristen ud for at sende billeder til Melfar Postens fotokonkurrence, hvor vi har bedt læserne om at fotografere den Ny Lillebæltsbro i jagten på at finde det smukkeste brobillede.

Der er blevet sendt rigtig mange smukke billeder ind, og på redaktionen er vi meget taknemmelige for de mange bidrag. Omkring 90 billeder har deltaget i konkurrencen, og langt flere er blevet sendt ind, men er faldet under ikke at være taget på denne side af nytår.

Nu vil redaktionen udvælge 10 billeder, der får lov at komme videre i konkurrencen, der afgøres ved afstemning blandt læserne.

Klik derfor ind på Fyens.dk/middelfart, hvor der i løbet af torsdag vil komme en afstemning, hvor du kan stemme på din favorit. Afstemningen vil også blive lagt ud på Vores Middelfart på facebook.

Den heldige vinder får fornøjelsen af en hvalsafari med Aventura sammen med sin familie. Kring Chokolade leverer lidt sødt til turen.

Vinderes offentliggøres i næste uge.

Endnu en gang: Tak for de mange flotte billeder.

De sidste billeder i fotokonkurrencen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce