De har skudt for dronningen i 20 år: Lav markerer skarpt hjørne med en stor sanger

Det er fjerde gang, Sophiæoddes Saluteringslaug inviterer til opera- og musicalhits på Strib Nordstrand. Her fra 2015. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen.

De har skudt for dronningen i 20 år: Lav markerer skarpt hjørne med en stor sanger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sophiæodde Saluteringslaug fylder i år 20 år, og det markeres med en ekstra stor operafest ved kanonerne på Nordenbro i Strib.

Strib: Sophiæodde Saluteringslaug har i nu 20 år sendt en salut af sted, når Kongeskibet sejler gennem Lillebælt med Dronning Margrethe og Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary ombord.

Det bliver markeret med en ekstra festlig opera- og musicalfest ved kanonerne på Nordenbro i Strib søndag 25. august klokken 14 til 17.

Operafesten bliver afholdt for fjerde gang, og denne gang kommer 25 mand fra Søværnets Tamburkorps og marcherer fra Strib Kirke klokken 13.30, ad Vestergade til Nordenbro.

Tamburkorpset indleder med en halv times koncert, og derefter går det ellers løs med en række kendte solister fra opera- og musicalscenen, oplyser Sophiæodde Saluteringslaug i en pressemeddelelse.

Saluteringslauget glæder sig særligt over, at det er lykkedes at få en af Danmarks store, internationale sangere til Strib. Det drejer sig om tenoren Gert Henning Jensen, der fra bådebroen synger kendte opera- og operettepartier, der ellers er forbeholdt de helt store scener i New York, Wien og London.

"Nu får vi ham live på den største af alle scener - den frie natur", lyder det fra saluteringslauget i pressemeddelelsen.

Den efterspurgte sopran Signe Asmussen supplerer Gert Henning Jensen på bådebroen.

Medbring egen stol

Også to prominente solister er hyret til festlighederne. Det er Lars Mølsted og Maria Skuladottir fra Fredericia Teater.

Oldermand i Sophiæodde Saluteringslaug, Svend Aage Hansen, fortæller, at det som vanligt er muligt at hygge sig med en operakurv med champagne og kransekage, der skal bestilles hos Superbrugsen i Strib på 64401033. Eller en kurv med rødvin og tapas, der skal bestilles hos Slagteren i Strib på 64401067.

Der plejer at dukke et sted mellem 1000 og 1500 gæster op til den gratis koncert, hvor man selv skal medbringe stole og eventuelt bord.

Og Svend Aage Hansen fortæller, at arrangementet løber op i 100.000 kroner, som er indsamlet blandt diverse sponsorer.

Borgmester Johannes Lundsfryd Jensen (S) holder åbningstalen efterfulgt af en salut.

De har skudt for dronningen i 20 år: Lav markerer skarpt hjørne med en stor sanger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce