Danske stjerner sælger billetter: Strib Vinterfestival melder udsolgt

Hanne Boel har to måneder før, det går løs i den grad udfyldt sin rolle som trækplaster ved Strib Vinterfestival. Arkivfoto

Danske stjerner sælger billetter: Strib Vinterfestival melder udsolgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To måneder før Hanne Boel, Allan Olsen og de andre stjerner indtager scenerne på Strib Vinterfestival, er partout-billetterne væk.

Strib: Endnu to måneder før starten på den 30. udgave, kan Strib Vinterfestival melde udsolgt af partout-billetter - og det til trods for, at antallet af partout-billetter blev forhøjet i sidste uge.

Nu er det så salget af enkeltbilletterne, det går stærkt med.

- Og folk skal ikke sidde for længe på hænderne, hvis de vil sikre sig en favoritbillet, siger festivalformand Jørgen Rahbek.

Billetter til de fire store aftenkoncerter fredag den 9. og lørdag den 10. februar næste år koster 295 kroner med navne som Anne Linnet, Jonah Blacksmith, Michael Falch, Allan Olsen og Hanne Boel som de største trækplastre.

 

Afdelingen med folkekmusik

I den mere folkemusikalske afdeling fremhæver Jørgen Rahbek koncerten lørdag eftermiddag med Folkbaltica og Folkalicious.

Syddansk Folkemusiktalentskole har igennem de seneste syv år været med til at udklække en stor bunke talenter på den danske folkemusikscene, og de er nu ved at bryde igennem i forskellige ensembler og bands.

- Det hele har sit udspring i talentgruppen Folkalicious, som består at unge fra hele Region Syddanmark og er et talentensemble hvor alle medvirkende typisk er blevet opfordret af deres lokale musikskolelærere til at gennemføre en prøve for at blive optaget i ensemblet, fortæller Jørgen Rahbek. 

Senere er gruppen udbygget med talenter fra den tyske side af grænsen og blevet til Folkbaltica Ensemblet, som i dag består af 50 unge talenter fra Schleswig-Holstein og Syddanmark.

De to ensembler optræder under ledelse af Harald Haugaard og Peter Sund.

- Og der er lagt op til spilleglæde og ungdommelig energi langt udover scene-kanten, lover Jørgen Rahbek.

Billetter til denne koncert koster 140 kroner og kan som alle øvrige billetter erhverves på www.strib-vinterfestival.dk.

Danske stjerner sælger billetter: Strib Vinterfestival melder udsolgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce