Europa-parlamentariker og folketingskandidat Dan Jørgensen (S) brugte mandagen ved vandet i Middelfart

Middelfart: Det særlige vandmiljø omkring Lillebælt kommer med jævne mellemrum i både mediernes og politikernes søgelys.

Det gør sig blandt andet gældende hos det fynske medlem af Europa-Parlamentet Dan Jørgensen (S), som har gjort et beskyttet Lillebælt til en af sine mærkesager i sit kandidatur ved det næste Folketingsvalg, hvor han stiller op i Middelfart-kredsen.

Mandag var Dan Jørgensen derfor taget på en mindre studietur ved Lillebælt sammen med Johannes Lundsfryd Jensen (S), der er formand for Miljø- og Energiudvalget i Middelfart Kommune.

På studieturen mødtes de to partifæller blandt andet med havbiolog Søren Larsen, som fortalte om det særegne liv i Lillebælt og med lederen af den nye turist-satsning Destination Lillebælt, Peter Saabye Simonsen.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.