Dårlige sager har kostet: Indehaver lukker Bubbas

Bubbas Bar & Natklub åbner ikke mere, skriver ejer Mike Jiuhl Jensen på sin Facebook-profil torsdag aften. Arkivfoto: Mia Harm Madsen

Dårlige sager har kostet: Indehaver lukker Bubbas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag aften meddelte Mike Juhl Jensen, at han har lukket Bubbas Bar & Natklub i Middelfart. Økonomien blev presset, efter Bevillingsnævnet trak den udvidede åbningstid tilbage.

Middelfart: Efter længere tid modvind har Mike Juhl Jensen, der ejer og driver Bubbas Bar & Natklub, besluttet at lukket diskotektet i Østergade i Middelfart med øjeblikkelig virkning.

Det skriver han torsdag aften på sin Facebook-profil i et opslag, der er offentligt for alle.

Flere dårlige sager som blandt andet adskillige overtrædelser af restaurationsloven og klager fra naboer over støj gjorde, at Middelfart Kommunes bevillingsmævn i midten af juni i år trak den udvidede åbningstid i weekenden til klokken 5 tilbage og besluttede, at Bubbas ikke måtte skænke stærke drikke efter klokken 2, og stedet skulle lukke klokken 3.

Det skulle være gældende frem til midten af september, hvor nævnet ville se på, om det ville give klokken 5-bevillingen tilbage, hvis der blev ansøgt om det.

Mike Juhl Jensen besluttede derefter at holde åbent hver dag i skolernes sommerferie, men ifølge indehaveren har Bevillingsnævnets afgørelse haft stor betydning for økonomien.

Mike Juhl Jensen skriver i opslaget, at det har givet et omsætningstab på op til 80 procent hver weekend.

"For folk kommer bare ikke, når de skal stoppe med at drikke kl. 02.00 og forlade stedet når det er ved at være rigtig sjovt kl. 03.00", står der i hans opslag. 

Bevilling er opsagt

Mike Juhl Jensen skriver også, at han igennem de seneste uger har forsøgt at få et svar på, om han kan få den udvidede åbningstid tilbage efter 15. september, men ifølge ham har han ikke fået noget svar fra Bevillingsnævnet.

"Jeg har ikke en chance for at vide, hvad der er op og ned på sagen, og jeg bliver jo nødt til at kende udsigterne for, om jeg overhovedet får bevillingen tilbage, før jeg tør satse mere! Det er uholdbart for enhver forretningsdrivende." forklarer han på Facebook.

Han oplyser desuden, at han torsdag har sendt en mail til Bevillingsnævnet og politiet for at opsige sin bevilling og trække sin ansøgning om at få den udvidede åbningstid igen tilbage.

Fyens.dk følger op med kommentarer i løbet af fredagen.

Dårlige sager har kostet: Indehaver lukker Bubbas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce