Da far var færdig med at køre langt på cykel

Claus Fly, Aarup, krammes af sin kone Christina Sølvsten Fly og datteren Cecilie efter strabadserne i Extreme Melfar 24 løbet.
Foto: Nils Mogensen Svalebøg/Nils Svalebøg

Da far var færdig med at køre langt på cykel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Claus Fly fra Aarup overgik sig selv og blev overmandet af følelserne på parkeringspladsen

Strib: Hver eneste af de ryttere, mænd som kvinder, der streg af cyklen efter weekendens strabadser ved Xtreme Melfar 24 overgav sig i større eller mindre grad til følelserne.

Med ét var man i land efter at have været ude på det fysiske overdrev.

For Claus Fly, Aarup, var overgivelsen total. Tungt og udmattet satte han sig på parkeringspladsen for kort efter at gemme hovedet i hænderne og lade tårerne komme.

Det var ottende gang, at han var med i løbet. Ambitionen var at komme blandt de 10 bedste. Han endte som nummer tre efter at have tilbagelagt over 705,5 kilometer. Vinderen, Tom Rey, kørte 755 kilometer.

Siddende på parkeringspladsen nåede Claus Fly at drikke fire glas vand, inden hans søn Casper, datter Cecilie og hustru Christina stolt kom og krammede ham.

Ikke tid til søvn

Sovet havde han ikke. Kun når det havde været mest nødvendigt, havde han forladt sadlen.

Hjælpere havde sørget for, at han havde fået den nødvendige forplejning undervejs. Efter aftensmaden lå han nummer 11 og følte sig så godt kørende, at han besluttede sig for at gå efter tredjepladsen.

- Jeg havde en god nat, konstaterede Claus Fly.

Andre havde mere vanskeligt ved at udholde pinslerne. Påfaldende mange blev slidt op i vinden og valgte at forlade løbet undervejs eller endte med at køre kortere, end de havde kalkuleret med. Løbsrekorden på 805 kilometer var ingen i nærheden af.

I alt stillede 360 ryttere fordelt på otte nationaliter op i løbet, der for de hårdeste hunde også tjener som mulig forberedelse til Race Across America, verdens hårdeste ekstremcykleløb.

Her er mindstekravet at køre 643 kilometer uden at ligge på hjul. Så har Claus Fly lyst og er i besiddelse af den nødvendige kapital, ligger Race Across America åben for ham.

Da far var færdig med at køre langt på cykel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce